Розповідаємо, на який смартфон на ОС Android перейти після iPhone

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Зазвичай ті люди, які користуються телефонами від Apple, не бажають переходити на Android. З однієї сторони це зрозуміло, адже там так багато можливостей та й звичка дає про себе знати, але от чим далі, тим менше в телефонах на ОС iOS свободи, чого не скажеш про Android. Насправді, зараз дуже чудовий час щоб перейти на смартфони з іншою операційною системою. Мова сьогодні піде саме про Samsung Galaxy S22 та його переваги як телефона на Android.

Цей смартфон новий і вийшов доволі недавно, має він декілька модифікацій. Будемо ми говорити не про конкретну модель, а про всю лінійку, адже вона однаково якісна та має безліч плюсів. Порівняння буде з телефонами Apple.Взагалі, в кожного свої причини переходити на Андроід. Комусь просто набридла операційна система iOS, хтось побачив телефон з чудовими характеристиками і тому купує його, а є й такі, що ні за що в житті не перейдуть на Андроїд. Це вибір кожного, але якщо все таки, ви вирішили змінити пристрій, то зверніть увагу саме на лінійку Samsung Galaxy S22.

Чим Samsung Galaxy S22 кращий за iPhone?

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Великою перевагою є підтримка бібліотеки CameraX Jetpack. Вона довзоляє задіювати всі можливі модулі та функції і робити якісні знімки, навіть якщо це стосується соціальних мереж, де якість зазвичай навпаки страждає. Не кожен смартфон може похвалитись такою функцією.

Наступна причина розглянути Samsung Galaxy S22 для покупки – тривалий термін підтримки. Компанія вирішила оновлювати свої пристрої цієї лінійки цілих 5 років, таких показників ще не було серед пристроїв на ОС Андроїд. До речі, Apple підтримує свої смартфони стільки ж часу.

Третя причина – довговічність смартфона Samsung Galaxy S22. Він довго працюватиме, крім того швидко заряджається, має тривалий час автономної роботи та безліч корсиних функцій. Користувачі відмітили один позитивний момент – режим 120 Гц працює постійно, а не лише в деяких програмах.

Ну і остання причина – ціна. Смартфони Samsung Galaxy S22 мають доступну ціну, особливо якщо порівнювати із якістю. За таку вартість не завжди виходить купити новий флагман.

Якщо говорити про інші позитивні характеристики, які стосуються взагалі смартфонів від Samsung, то їх також багато. Наприклад, пристрої цього бренду мають багато чого фірмового: хмару, програми, фірмові сервіси, аксесуари (годинники, навушники). Також важливо відмітити, що смартфони бренду Samsung отримують оновлення операційної системи одні із перших, що також велика перевага. Користувачу не доведеться чекати невідомо скільки, щоб побачити таке довгоочікуване оновлення.

Отож, не завжди iPhone виявляється найкращим пристроєм в світі, тим більше, що зараз люди помічають розвиток та покращення Android. Придивіться до смартфонів Samsung Galaxy S22 і ви точно захочете собі такий придбати.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.