Топ-4 характеристики, які варто врахувати перед покупкою нового iPhone

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо раніше телефони від Apple купували не всі, бо це було не зовсім доступно, то зараз ситуація змінилась і iPhone став абсолютно звичним пристроєм, те ж саме можна сказати і про інші вироби бренду. Більше того, зараз напевно можна частіше зустріти власника саме iPhone, а не телефона на Андроід. Дехто купує iPhone через його хороші функції, дехто просто бо це розрекламований бренд, але одне важливо в обох випадках – критерії вибору. Хочемо сьогодні дати кілька порад, які допоможуть обрати iPhone і не жаліти потім про свій вибір.

Час придбання

Люди взагалі люблять чекати якогось моменту, щоб купити певну річ, яку так давно хочеться. У випадку із iPhone, всі думають, що є якийсь вигідніший час для його придбання. Насправді це помилка. Так, коли виходить нова модель, то старіші трохи падають в ціні. Але який в цьому сенс, якщо може вирости курс долара і різниця стане не помітною, а то й взагалі її не буде. Те ж саме із кількістю iPhone. Вони можуть сьогодні бути представлені у будь-якій конфігурації, а завтра із-за нехватки деталей взагалі перестане випускатись та з’являтись на полицях магазинів. До чого це ми ведемо? Якщо ви хочете купити iPhone чи іншу продукцію цього виробника, то не чекайте. Маєте кошти – йдіть купуйте. Телефони на Android швидко знижують свою вартість з часом, Apple так не робить, бо знає, що завдяки популярності, люди все одно будуть купувати продукцію навіть за немалі кошти.

Пам’ять

Ця порада стосується не лише iPhone, а й взагалі всіх смартфонів. З часом всі додатки та сама операційна система починає займати більше місця. Помітили, що телефон на 16 чи 32 Гб вже не так і легко знайти? Вся справа в тому, що на ньому нічого не поміститься. Те ж саме із обсягом 64 Гб, скоро він вийде з обігу взагалі. Якщо ви вирішили купити iPhone, то беріть мінімум 128 Гб, а краще ще більше, щоб потім не думати куди подіти програми чи на яку хмару перекинути всі фото та відео. До речі, компанія Apple хоче зробити мінімальний обсяг в своїх пристроях 128 Гб замість 64 Гб і не дарма, бо знає, що скоро такого розміру вільного місця не буде вистачати навіть на елементарні стандартні програми. Тому, якщо ви не маєте потрібної суми, краще зачекати, назбирати і придбати iPhone із великим обсягом вільного місця.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Захист

Важливим кроком в покупці iPhone є його захист. Захисне скло обов’язково варто придбати. Справа в тому, що екран iPhone дуже швидко може покритись подряпинами, вони не помітні особливо, але на світлі ви будете шоковані їх кількістю. До того ж, на екрані олеофобне покриття, яке стирається в тих місцях, де найбільше знаходиться палець. Це можна помітити під час очищення дисплею серветками. Волога не буде згоратись. Тому найкращим варіантом буде відразу придбати захисне скло і не відкладати це питання на потім. З чохлом ситуація трохи інша. Його звісно також варто купити, але тільки в тому випадку, якщо ви самі цього хочете. Корпус iPhone не такий вразливий, як його екран, тому при бережному користуванні можна й взагалі не пошкодити. Але якщо ви знайшли якісний чохол, який вам подобається, то звісно купуйте.

Колір

Ті, хто дивляться на iPhone, знають, що від кольору залежить і ціна. Стандартні кольори, чорний та білий, коштують менше, а от різні там жовті, голубі, червоні і т.д. – дорожчі. Насправді, немає сенсу переплачувати за колір. Ну скільки часу ви будете радіти цьому? Тиждень? Тим більше, що під чохлом колір і видно не буде. Так, кольорові iPhone виглядають оригінально і по особливому, але який в цьому сенс не зрозуміло. Краще витратити ті ж гроші на якісь аксесуари чи той самий захист, але точно не на колір.

Вибрати iPhone легко, вони всі мають однакові функції та можливості. Все залежить від того, скільки покупець готовий витратити. Але врахувавши вище написані поради кожен зможе обрати найбільш оптимальну модель за вигідною ціною і не шкодувати про покупку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.