Samsung Galaxy S23 Ultra виявився слабшим за інші флагмани

Флагманська лінійка Galaxy S23 отримала трохи розігнану версію процесора Qualcomm Snapdragon 8 Gen2. Як з’ясувалося з порівняльних бенчмарків, це не зробило нові смартфони Samsung найпродуктивнішими на ринку.

Топова модель Galaxy S23 Ultra займає в багатоядерному тесті Geekbench 5 третє місце, поступаючись ZTE Nubia Red Magic 8 Pro та iPhone 14 Pro Max. В одноядерному тестуванні вона на другому місці – трохи обганяє Nubia і сильно відстає від iPhone.

Що стосується AnTuTu, тут Galaxy S23 Ultra набирає 1,24 млн балів, але це все ще менше, ніж у тієї ж моделі Nubia (1,28 млн балів). Nubia випереджає і в більшості тестів, проведених у бенчмарку GFX Aztek.

Висока продуктивність ZTE Nubia Red Magic 8 Pro обумовлена ​​наявністю активного охолодження, вбудований у корпус вентилятор не дає процесору та відеочіпу сильно перегріватись. У Galaxy S23 Ultra реалізований захист від перегріву, що знижує тактову частоту обчислювальних чіпів, коли їхня температура досягає певної межі. Ентузіасти вже з’ясували, як вимкнути обмеження – це можна зробити у вбудованому додатку Gamer Booster Labs.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.