Apple iPhone Ultra – ось що ми знаємо на даний момент

Бренд Apple досить популярний завдяки своїм iPhone.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В даний час ходять чутки, що в лінійці iPhone Pro від Apple буде поповнення. Чи буде це зовсім новий iPhone Ultra? Давайте розберемося на цьому на основі того, що нам відомо на даний момент.

З посиланням на інформаційний бюлетень Bloomberg Power On Марк Гурман написав, що Apple може випустити iPhone, який буде вищим, ніж обидві моделі Pro. Бренд Apple може також запустити iPhone, який буде висококласним доповненням у 2024 році. Далі робота Гурмана також пролила світло на те, що буде представлено у новій лінійці iPhone. Він додав, що може бути покращено камеру. Він також зазначив, що можливі зміни щодо чіпа або дисплея.

Крім того, він додав, що нова модель може мати безпортовий дизайн. Це означає відсутність порту USB. Це відрізняється від існуючих iPhone на світовому ринку смартфонів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Крім того, було розглянуто й попередні чутки. З попередніх чуток про iPhone 15 Ultra ми дізналися, що він може мати вигнутий нижній край та титанові грані. За чутками, у нього будуть камери selfie та телескопічний об’єктив перископа. Вірити цим чуткам чи ні – вирішувати нам.

Кількість чуток на Apple Insider вказує на можливість запуску такого iPhone у майбутньому. Однак чи буде цей iPhone підтверджений чи ні – питання спірне.

Вгадайте, що? Нова модель iPhone Pro – iPhone 15 ‘Ultra’ – може з’явитися на світовому ринку до 2024 року. Що буде далі, ми, безумовно, чекатимемо з нетерпінням.

Не забудь підписатися на канал, попереду ще багато цікавого)

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.