Оригінальний iPhone в упаковці планують продати за 50 000 доларів

Незатребуваний подарунок може збагатити володарку смартфона від Apple 2007 року.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нероздрукований iPhone 2007 року виставили на аукціон LCG Auctions зі стартовою ціною $2500. Очікується, що смартфон піде з молотка не менше, ніж за $50 000. Про це власниця Карен Грін розповіла в інтерв’ю виданню Businessinsider.

На момент написання нотатки вже зроблено 12 ставок, а загальна ціна піднялася до $11 491. На 19 лютого призначено фінальний день торгів.

“Телефону майже 16 років, і він виглядає чудово, демонструючи гострі кути спереду та ззаду, насичений колір і “свіжість корпусу”. Етикетки на зворотному боці під печаткою залишаються недоторканими, а знос при зберіганні мінімальний”, – йдеться в описі лота.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Там же вказано, що це перший iPhone у прийнятному стані, який потрапив на торги після рекордного продажу минулого року. Уточнюється, що продається модель A1203, замовити MA712LL/A (8 ГБ).

Оригінальний iPhone першого випуску у заводській упаковці вважається цінним придбанням серед колекціонерів. У 2022 році схожі лоти продавалися на $35 414 та $39 339.

Історія цього лота

Коли Карен Грін отримала роботу менеджера в PetSmart у 2007 році, її друзі зробили їй подарунок: iPhone першого покоління, який щойно вийшов. Однак новий телефон не знадобився і Карен відклала його “у довгий ящик”. Вся справа в тому, що в неї і так було три телефони, прив’язаних до Verizon, а iPhone умів працювати тільки в мережах AT&T.

Протягом багатьох років власник кілька разів розглядав можливість продажу телефону, особливо після того, як на eBay схожий продали за $10 000.

“Я подумала про себе: “О Боже, здається, у мене є оригінал. Я зателефонувала своєму синові і сказала: йди, візьми телефон і переконайся, що він не відкритий», – сказала Карен в інтерв’ю Businessinsider.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.