Найкращі телефони Samsung 2023 року: рейтинг найкращих телефонів Galaxy

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Найкращі телефони Samsung є одними з найпотужніших і найпросунутіших смартфонів на ринку. Таким чином, навіть якщо ви не хочете чекати виходу нової лінійки Samsung Galaxy S23, яка, ймовірно, буде дорожчою за своїх попередників, особливо у Великобританії, вам все одно гарантований приголомшливий телефон, який виглядає красиво, робить епічні фотографії і пропонує зручний інтерфейс користувача.

1. Samsung Galaxy S22 Ultra

Samsung Galaxy S22 Ultra – найкращий телефон Samsung, який ви можете купити прямо зараз, що поєднує в собі все найкраще з лінійки S Ultra та лінійки Galaxy Note в одному розкішному корпусі.

Насправді це швидше за Note, ніж S, з формою, схожою на Note, стілусом S Pen і слотом для його розміщення. Це робить його мрією про продуктивність, дозволяючи вам легко робити нариси, редагувати і робити нотатки від руки.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Але Samsung Galaxy S22 Ultra також оснащений чудовою апаратною камерою, на яку ви очікуєте від лінійки, включаючи покращений 10-кратний оптичний зум-об’єктив, який нас неймовірно вразив у нашому огляді.

Потужності теж достатньо, незалежно від того, чи ви використовуєте чіпсет Exynos 2200 (в Європі) або модель Snapdragon 8 Gen 1 (у більшості інших місць). Це у поєднанні з масивним 6,8-дюймовим екраном 120 Гц 1440 x 3088 робить Samsung Galaxy S22 Ultra приємним у використанні.

І ми справді тільки подряпали поверхню того, що пропонує цей телефон. Велика батарея, швидка зарядка потужністю 45 Вт, водонепроникність, а також маса оперативної пам’яті та сховища – все це тут, серед багатьох, багатьох інших флагманських функцій.

2. Samsung Galaxy A53

Samsung Galaxy A53 – не найшвидший телефон, але він пропонує багато за ціною. Гарний, його зручно тримати із заниженим виступом камери на задній панелі.

Його 6,5-дюймовий екран використовує панель AMOLED, пропонуючи роздільну здатність Full HD+ і частоту оновлення 120 Гц, що робить його одним із найпривабливіших дисплеїв у цьому ціновому діапазоні.

До них додається основний об’єктив 64 Мп, надширокий об’єктив 12 Мп, макрозйомка 5 Мп та датчик глибини 5 Мп, тому Samsung Galaxy A53 може робити досить гарні фотографії за допомогою деяких інтелектуальних програмних опцій.

Ми все одно вибачимо Samsung Galaxy A53, який часом буває трохи млявим, якщо ви хочете відмінну камеру та екран, не витрачаючи цілий стан.

3. Samsung Galaxy S22

Samsung Galaxy S22 – молодший з лінійки Galaxy S22, але це не означає, що ви не повинні його розглядати. Насправді, як найдешевший із флагманського тріо Samsung, це дуже привабливий телефон і, безперечно, один із найкращих телефонів Samsung.

У нашому огляді ми високо оцінили його продуктивність та стильну, але міцну конструкцію. Він також невеликий за стандартами флагманських телефонів, з 6,1-дюймовим екраном та компактними габаритними розмірами, що робить його чудовим вибором для любителів невеликих телефонів. Однак цей екран не сутулиться з частотою оновлення 120 Гц і чіткою роздільною здатністю 1080 x 2340.

Камери, хоча і не відповідають таким на Galaxy S22 Ultra, також досить хороші і включають новий основний сенсор 50 Мп, а також надширокий і телеоб’єктив.

І, як уже зазначалося, телефон працює добре, оскільки в ньому встановлений чіпсет вищого класу (хоча він варіюється залежно від вашого регіону) та 8 ГБ оперативної пам’яті. Якщо вам потрібен найбільший чи найкращий телефон у світі, то це не для вас, але якщо ви хочете потужний, компактний флагман з обмеженим бюджетом, Samsung Galaxy S22 варто розглянути.

4. Samsung Galaxy A13

У той час, як китайські конкуренти пропонують більше можливостей для вашого долара, для тих, хто шукає доступний телефон з особливим підходом Samsung до Android, дивіться не далі Galaxy A13.

Він може похвалитися тим же стильним дизайном, що й інші моделі поточної серії A. Як інтерфейс користувача One UI пропонує безліч варіантів налаштування, а також кілька унікальних функцій, які ви не знайдете на конкуруючих бюджетних пристроях.

Є помітна відмінність від A13 залежно від того, де ви його берете. Загалом, 50-мегапіксельна основна камера вражає за ціною, але у США ви програєте 5-мегапіксельну додаткову надшироку камеру snapper, яка використовується в британських та австралійських моделях, в обмін на підключення до мережі 5G (у порівнянні з 4G).

5. Samsung Galaxy S21 Ultra

Samsung Galaxy S21 Ultra був найкращим флагманом преміум-класу Samsung на 2021 рік, і що це за телефон. Тут Samsung вперше запропонувала підтримку S Pen на телефонах S-діапазону, що означає, що ви можете додатково отримати найкращі функції лінійки Galaxy Note.

Але навіть без цього це приголомшливий телефон із чудовою чотириоб’єктивною камерою, здатною до 10-кратного оптичного зуму. Фактично, у нашому огляді ми назвали це найкращим збільшенням камери на будь-якому доступному телефоні Android, хоча S22 Ultra з тих пір перевершив його.

Samsung Galaxy S21 Ultra також виглядає чудово, завдяки гладкій задній панелі зі скла Gorilla Glass з матовим покриттям, яке виглядає краще, ніж лінійка, що відображає Galaxy S20, а спереду – вигнутий від краю до краю 6,8-дюймовий екран.

І, говорячи про цей екран, вперше на телефоні Samsung ви отримуєте роздільну здатність QHD+ і частоту оновлення 120 Гц одночасно. І, будучи екраном Samsung високого класу, це один із найкращих.

Звичайно, є і купа потужності, і, хоча, очевидно, дуже дорого, насправді стартова ціна дешевша, ніж у Samsung Galaxy S20 Ultra при запуску.

5. Samsung Galaxy Z Fold 4

Samsung Galaxy Z Fold 4 – це найкращий складаний Samsung, який ви можете купити, але через його надзвичайно високу ціну він, звичайно, не для всіх.

Він оснащений великим 7,6-дюймовим складним екраном і традиційнішим 6,2-дюймовим додатковим дисплеєм – обидва з яких мають високу якість, яку можна очікувати від дорогого телефону Samsung.

Він також має ще більшу потужність, ніж Samsung Galaxy S22 Ultra, завдяки чіпсету Snapdragon 8 Plus Gen 1, а також покращеним камерам у порівнянні з попередником, оснащеним основним датчиком на 50 Мп.

У нашому огляді ми також були вражені програмним забезпеченням, яке цього року найкраще оптимізовано для багатозадачності та загалом більше підходить для складного телефону.

Це не гігантське оновлення порівняно з Samsung Galaxy Z Fold 3, але це приємне вдосконалення і без того відмінного телефону.

6. Samsung Galaxy S22 Plus

Samsung Galaxy S22 Plus був середнім флагманом Samsung на 2022 рік, але у нього набагато більше спільного зі стандартним Galaxy S22, ніж із Galaxy S22 Ultra, схожим на Note. Отже, якщо ви хочете найпреміальнішу звичайну модель Galaxy S на 2022 рік, то це те, що вам потрібно.

Він оснащений великим 6,6-дюймовим екраном 1080 x 2340 з частотою оновлення 120 Гц, потужним чіпсетом вищого класу та 8 ГБ оперативної пам’яті, а також потужною камерою, включаючи 50-мегапіксельний основний сенсор, 10-мегапіксельний телеоб’єктив зумом) та 12-мегапіксельний надширокий. У нашому огляді ми виявили, що він особливо добрий при портретних знімках.

Samsung Galaxy S22 Plus також представлений у широкій гамі кольорів, тому у вас є вибір у тому, як виглядає телефон, і він підтримує зарядку потужністю 45 Вт.

Все це говорить про те, що це дорогий телефон, і його може бути складно продати, якщо його помістити між більш доступним і компактним Samsung Galaxy S22 і першокласним Samsung Galaxy S22 Ultra.

7. Samsung Galaxy S21

Камера з трьома об’єктивами відрізняється високою універсальністю, включаючи три основні об’єктиви, які ми очікуємо від смартфонів преміум-класу, а саме основний, телеоб’єктив та надширокий. Усі вони також працюють добре.

Крім того, вони відрізняються високою потужністю, тривалим часом автономної роботи та AMOLED-екраном із частотою оновлення 120 Гц. При 6,2 дюймах він також набагато компактніший, ніж решта лінійки S21, тому він ідеально підходить, якщо вам не потрібен потужний телефон.

Крім того, що Samsung Galaxy S21 є найдоступнішим у лінійці, він насправді на крок дешевше свого попередника, так що це вигідна угода, хоча для досягнення цього роздільна здатність екрана було знижено до Full HD+, а задня панель телефону “скляна”, а не скляна. Чим справжнє скло.

8. Samsung Galaxy S21 Plus

Samsung Galaxy S21 Plus, мабуть, найменш цікава з трьох моделей Samsung Galaxy S21 – їй не вистачає явного надлишку Galaxy S21 Ultra, при цьому вона коштує набагато дорожче, ніж Samsung Galaxy S21, але це, як і раніше, один з кращих телефонів Samsung.

Він пропонує набагато більший екран, ніж його більш дешевий побратим, на 6,7 дюйма, і він має скляну задню панель, тоді як стандартний Galaxy S21 обходиться пластиком. Він також оснащений акумулятором ємністю 4800 мАг, хоча з великим дисплеєм потрібна додаткова потужність акумулятора.

В інших місцях це дуже схожий телефон, але це непогано, оскільки він оснащений високоякісним чіпсетом, великим об’ємом оперативної пам’яті, потужною камерою з трьома об’єктивами, сканером відбитків пальців і стильним дизайном.

Це, безумовно, дорого, особливо враховуючи, що дисплей має роздільну здатність всього 1080 x 2400, а відсутність слота для карт microSD означає, що ви можете захотіти викласти модель на 256 ГБ, але це незначні скарги на те, що в іншому все ще є відмінним телефоном.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.