Названо найкращі смартфони Xiaomi на 2023 рік

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Будь то бюджетний пристрій або більш преміальний, Xiaomi вже деякий час виробляє чудові смартфони з першокласними швидкостями та гарними камерами. Асортимент таких девайсів вкрай великий, і користувачі розпещені вибором.

Існують доступніші моделі Redmi і така ж бюджетна лінійка Poco, смартфони під назвою Black Shark, створені для геймерів, або ті флагманські пристрої топової серії, які випускаються під однойменним брендом Xiaomi. При цьому яка б лінійка не підходила вам найкраще, більшість пристроїв китайського технологічного гіганта дешевша, ніж конкуруючі телефони Samsung або Apple, пропонуючи при цьому аналогічний список функцій та компонентів.

Xiaomi вдається стримувати ціну навіть незважаючи на те, що компанія робить величезні вкладення в інноваційні досягнення в технології смартфонів, серед яких, наприклад, блискавична швидкість заряджання або складаний дисплей. Навіть зараз, впевнено замикаючи трійку найпопулярніших брендів у всьому світі, Xiaomi має величезне майбутнє.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Однак пекінський виробник має багато смартфонів, які легко переплутати один з одним, тому вибір моделей вищого рівня може бути складним завданням, особливо коли більш висока вартість не завжди означає кращу цінність. У цій статті ми перерахували кращі Xiaomi пристрої для різних потреб і бюджетів на сьогоднішній день.

1. Xiaomi 12 Pro: найкращий смартфон бренду

Ціна: від 30 000 гривень

Коли мова стосується смартфонів, є один дуже простий спосіб зрозуміти, який девайс бренду позиціонується як самий висококласний. Абсолютно у всіх виробників (хоча їх поки що й небагато), які мають модель Ultra, саме цей девайс є найпреміальнішим, і ніякі «Плюси», «Про» та «Макси» поряд не стоять.

Xiaomi не є винятком, але є відразу дві невеликі ремарки. По-перше, Xiaomi 12 Ultra, на жаль, залишився китайським ексклюзивом, а по-друге, нова серія Xiaomi 13 поки що теж залишається ексклюзивом внутрішнього ринку. Таким чином, на світовій арені найкращим гаджетом пекінської компанії є Xiaomi 12 Pro. І він справді найкращий із усього, що випущено у глобальній версії.

Апарат отримав 50-мегапіксельну телеоб’єктивну зум-камеру, яка є першою для флагмана Xiaomi, і вона доповнюється ще одним 50-мегапіксельним основним об’єктивом та 50-мегапіксельним 118-градусним надширококутним сенсором. На фронтальній стороні встановлений AMOLED-дисплей з відмінним поданням кольору і яскравістю, в той час як внутрішні компоненти забезпечують вкрай високу продуктивність.

Ще одна особливість полягає в тому, що висока швидкість зарядки Xiaomi 12 Pro від нуля до 100% вимагає менш ніж 30 хвилин. Єдиним недоліком, звичайно, є те, що преміальна якість майже завжди означає таку ж преміальну вартість, і в цьому аспекті сяомішний 12 Pro не відхиляється від норми. Але якщо ви шукаєте тільки найкраще, що робить Xiaomi, то альтернативи 12 Pro досі не існує.

Основні характеристики:

  • Процесор: 3 ГГц Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1
  • Екран: 6,73 дюйми, 1440 x 3200
  • Камера: 50 Мп (основна), 50 Мп (телефото), 50 Мп (надширококутна)
  • Сховище: 128 ГБ, 256 ГБ
  • Операційна система: Android 12

2. Redmi Note 11 Pro 5G: найкращий смартфон біля 10 тисяч гривень

Ціна: від 10 000 гривень

Redmi Note 10 Pro був одним із найцікавіших і найпривабливіших телефонів 2021 року, тому багато хто покладав великі надії на те, що його продовження буде таким же добрим. На щастя, Redmi Note 11 Pro 5G пропонує таке ж захмарне співвідношення ціни та якості, а також деякі нові функції за напрочуд схожою ціною.

На якісному чотирикамерному пристрої розмістився покращений процесор Snapdragon 695, швидша зарядка потужністю 67 Вт та підтримка підключення 5G. Не будемо забувати про потужний головний датчик 108 Мп і плавний 120-герцовий AMOLED-екран.

Однак якщо розглядати Note 11 Pro 5G комплексно, то девайс не можна назвати величезним кроком уперед порівняно з Note 10 Pro. Тим не менш, набагато логічніше заплатити трохи більше за нову модель, щоб отримати кілька нових елементів та отримати більш тривалу підтримку операційної системи.

Основні характеристики:

  • Процесор: 3 ГГц Qualcomm Snapdragon 695 5G
  • Екран: 6,67 дюйми, 1080 x 2400
  • Камера: 108 Мп (основна), 8 Мп (надширококутна), 2 Мп (макро)
  • Сховище: 64 ГБ, 128 ГБ
  • Операційна система: Android 11

3. Redmi Note 11: найкращий бюджетник

Ціна: біля 8 000 гривень

Далеко не завжди є можливість, бажання чи необхідність купувати дорогий смартфон. Може здатися, що хороших бюджетних пристроїв на ринку вже не існує, але це не так, і Redmi Note 11 є живим доказом цього.

Завдяки швидкому процесору Snapdragon 680 цей недорогий Xiaomi перевершує багато телефонів, які перевершують його в ціні. Але це не єдиний плюс: на передній панелі Redmi Note 11 ви знайдете чудовий екран FullHD+ із частотою оновлення 90 Гц та чотирикамерним модулем ззаду. Апарат вийшов напрочуд вражаючим для свого сегменту і (як нам здається) заслужено вважається деякими виданнями як найкращий бюджетник у всій галузі в цілому (наприклад, ExpertReviews).

Основні характеристики:

  • Процесор: 2,4 ГГц Qualcomm Snapdragon 680
  • Екран: 6,43 дюйми, 2400 x 1080
  • Камера: 50 Мп (основна), 8 Мп (надширококутна), 2 Мп (макро) та 2 Мп (глибина)
  • Сховище: 128 ГБ, 256 ГБ
  • Операційна система: Android 11

4. Xiaomi 12 Lite: найкращий апарат середнього класу

Ціна: біля 15 000 гривень

Наш вибір середнього цінового діапазону смартфонів – це Xiaomi 12 Lite. Він має швидку зарядку потужністю 67 Вт, а також відмінний і точний в плані передачі кольорів дисплей 120 Гц і процесор Snapdragon 778G – чіпсет, який абсолютно виправдовує всі очікування ось вже близько півтора року.

Головна перевага Xiaomi 12 Lite у тому, що це апарат для тих, хто хоче справжній флагман, але не готовий сильно витрачатися. Звичайно, старші моделі більш продуктивні в ряді аспектів, але в продуктивності цього смартфона сумніватися не доводиться, особливо з огляду на значну перевагу в особі заощаджених коштів.

Основні характеристики:

  • Процесор: 2,4 ГГц Qualcomm Snapdragon 778G 5G
  • Екран: 6,55 дюйми, 2400 x 1080
  • Камера: 108 Мп (основна), 8 Мп (надширококутна), 2 Мп (макро)
  • Сховище: 128 ГБ, 256 ГБ
  • Операційна система: Android 12

5. Xiaomi 12T: найкращий вбивця флагманів

Ціна: біля 20 000 гривень

Незважаючи на те, що тільки 12 Pro у цьому списку виявився дорожчим, ніж Xiaomi 12Т, останній є флагманом, який продається за нефлагманською ціною. Цей пристрій оснащений всілякими флагманськими тонкощами, включаючи преміальний 6,67-дюймовий екран AMOLED та більш ніж конкурентоспроможну 108-мегапіксельну основну камеру. Ця основна камера доповнена 8-мегапіксельним надширококутним датчиком, при цьому обидва об’єктиви показують відмінну продуктивність у численних тестах. Третій же, 2-мегапіксельний датчик глибини, не дуже корисний через його вузьку специфіку.

Процесор MediaTek Dimensity 8100-U теж показав себе з хорошого боку в тестах процесора та графічного прискорювача, а по-справжньому швидка зарядка потужністю 120 Вт є чудовим бонусним доповненням.

Основні характеристики:

  • Процесор: 2,85 ГГц MediaTek Dimensity 8100-U
  • Екран: 6,67 дюйми, 2712 x 1220
  • Камера: 108 Мп (основна), 8 Мп (надширококутна), 2 Мп (макро)
  • Сховище: 128 ГБ, 256 ГБ
  • Операційна система: Android 12

6. Xiaomi Poco F4: найбільш збалансований телефон

Ціна: біля 15 000 гривень

Кожен смартфон у цьому списку пропонує вражаючу якість та функціонал для свого цінового сегменту, але жоден з них не може похвалитися таким привабливим балансом функціоналу та вартості, як Poco F4. У порівнянні з Poco F3 девайс отримав підтримку Dolby Vision, що забезпечує більш високу якість потокової передачі, більш потужною 64-мегапіксельною основною камерою з підтримкою оптичної стабілізації і прискореною зарядкою потужністю 67 Вт, яка заповнює батарею приблизно за 38 хвилин.

Все це загорнуте в обгортку у вигляді плоского корпусу з плавним 120-герцевим AMOLED і живиться від чіпсету Snapdragon 870, якому вдається конкурувати з деякими дорогими телефонами. Додаткові камери нічим не виділяються, а скляна задня панель – це магніт відбитків пальців, але в іншому це виняткова пропозиція на ринку, яка за рахунок збалансованості виглядає навіть привабливішою, ніж, наприклад, той же 12 Lite.

Основні характеристики:

  • Процесор: 3,2 ГГц Qualcomm Snapdragon 870 5G
  • Екран: 6,67 дюйми, 2400 x 1080
  • Камера: 64 Мп (основна), 8 Мп (надширококутна), 2 Мп (макро)
  • Зберігання: 128 ГБ, 256 ГБ
  • Операційна система: Android 12

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.