Samsung розповіла, наскільки мають вирости продажі серії Galaxy S23

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

1 лютого відбулася прем’єра флагманського тріо Samsung Galaxy S23. Нові смартфони здебільшого пропонують незначні апаратні оновлення, але при цьому південнокорейська компанія покладає великі надії на нові смартфони, тим більше Ultra-версія хизується 200-мегапіксельною основною камерою.

Глава мобільного підрозділу Samsung у розмові з корейськими журналістами заявив, що компанія очікує 10-відсоткового зростання продажів серії Samsung Galaxy S23 порівняно з торішньою лінійкою Galaxy S22. Того ж компанія очікує і від майбутніх складних пристроїв, які побачать світ пізніше цього року.

«Ми очікуємо, що зростання глобального річного обсягу продажів як серії Galaxy S, так і лінійки складних пристроїв досягне двоцифрових чисел порівняно з минулим роком. Перед представленою серією Samsung Galaxy S23 стоїть складне завдання – збільшити продаж (порівняно з попереднім поколінням) більш ніж на 10%», – заявив топ-менеджер Samsung.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Глава мобільного бізнесу Samsung заявив, що на Samsung Galaxy S23 Ultra доведеться більше 50% від загального обсягу продажів серії Galaxy S23. Для порівняння, частка Samsung Galaxy S22 Ultra у загальному обсязі продажів сімейства Galaxy S22 перевищила 40%.

До речі, аналітики очікують, що у 2023 році світовий ринок смартфонів помітно скоротиться. Тому стратегія Samsung може бути цілком логічною – зосередивши увагу на найстаршій моделі в сімействі з високою маржинальністю, компанія зможе досягти своїх фінансових цілей, навіть якщо продаж смартфонів знизиться в усіх напрямках.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.