Samsung Galaxy S23 тільки вийшов, але вже поступився iPhone 14 – у нього забули додати важливу функцію

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
Представлена ​​вчора лінійка Samsung Galaxy S23 не отримала трендової функції, яка вже є в iPhone 14 і Huawei Mate 50. На це звернули увагу в The Verge.

Йдеться про супутниковий зв’язок — функцію, тренд на яку задала Apple. Після того, як можливість з’єднуватися з супутниками з’явилася в лінійці iPhone 14, Qualcomm оголосила, що її новий чіп Snapdragon 8 Gen 2 підтримуватиме те ж саме. Фанати Samsung закономірно очікували, що лінійка S23 отримає супутниковий зв’язок, але, на жаль.

Samsung Galaxy S23 став першим флагманом 2023 під управлінням SoC Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2, і аналітики були впевнені, що компанія реалізує зв’язок із супутниками, щоб не відставати від конкурентів. Однак у ході презентації про це не було сказано жодного слова, а в подальшому інтерв’ю президент Samsung сказав, що компанія “звичайно, активно розглядає можливість впровадження цієї функції” , проте компанія  “не впевнена, що вона є вирішальним фактором при виборі смартфона” та ” зачекає, доки вона буде готова» . Нагадаємо, що Samsung славиться тим, що поспішає додавати всі нові можливості якомога швидше.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

При цьому керівництво компанії суперечить самому собі: якби супутниковий зв’язок від Qualcomm справді був не готовий у технічному плані, то директор сказав би про це прямо. Але він, по суті, заявив, що зараз технологія нецікава компанії. Зрозуміло, у будь-яких порівняльних оглядах відсутність супутникового зв’язку зараховуватиметься в мінус свіжим смартфонам Galaxy. Тим більше, що в мережі вже описано кілька випадків, коли аналогічна можливість рятувала життя власникам iPhone 14. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.