Samsung Galaxy серії F, які варто купити в 2023 році

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Бренд Samsung є досить популярним на ринку смартфонів. Смартфони серії Galaxy F також вважають хорошими телефонами. Сьогодні ми підготували список телефонів серії Samsung Galaxy F, які варто купити у лютому 2023 року. Давайте подивимося на характеристики, особливості та ціни цих телефонів.

1. Samsung Galaxy F13

Він має 4 ГБ ОЗП та 64 ГБ ПЗП. Він оснащений акумулятором ємністю 6000 мАг. Він доступний у трьох кольорах Waterfall Blue, Nightsky Green та Sunrise Copper. Основна задня камера має роздільну здатність 50 МП. Фронтальна камера 8 МП. Він сумісний із мережами 2G, 3G, а також 4G. Є 3,5-мм аудіороз’єм. Він оснащений 6,6-дюймовим РК-дисплеєм з роздільною здатністю FHD+.

2. Samsung Galaxy F23 5G

Він працює на базі процесора Qualcomm Snapdragon 750 G. Він сумісний із мережею 5G. Він доступний у таких кольорах, як Aqua Blue, Forest Green та Copper Blush. Він оснащений 4 ГБ ОЗП, а також 128 ГБ ПЗП. Він оснащений акумулятором ємністю 5000 мАг та швидкою зарядкою 25 Вт.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

3. Samsung Galaxy F22

Він працює на базі процесора MediaTek Helio G80. Він оснащений 4 ГБ ОЗП. ПЗП складає 64 ГБ. Він має пам’ять, що розширюється, до 1 ТБ. Основна задня камера має роздільну здатність 48 МП. Фронтальна камера 13 МП. Акумулятор ємністю 6000 мАг. Він доступний у двох кольорах. Це чорний та синій кольори. Він оснащений 6,4-дюймовим HD+ дисплеєм.

4. Samsung Galaxy F04

Він доступний у таких кольорах, як нефритовий фіолетовий та опаловий зелений. Він оснащений 4 ГБ ОЗП. Він має 64 ГБ ПЗП. Він має пам’ять, що розширюється, до 1 ТБ. Він оснащений подвійною задньою камерою. Основна задня камера має роздільну здатність 13 МП. Фронтальна камера має роздільну здатність 5 МП.

5. Samsung Galaxy F42 5G

Він оснащений 6,6-дюймовим дисплеєм з роздільною здатністю Full HD+. Частота оновлення складає 90 Гц. Він оснащений потрійною задньою камерою. Основна задня камера має роздільну здатність 64 МП. Фронтальна камера 8 МП також відома як камера selfie. Він доступний у таких кольорах, як матовий чорний. Оперативна пам’ять становить 6 ГБ. Об’єм ПЗП складає 128 ГБ. Він має пам’ять, що розширюється, до 1 ТБ. Має восьмиядерний процесор. Він працює на базі процесора MediaTek Dimensity 700. Він має акумулятор ємністю 5000 мАг. Він працює під керуванням операційної системи Android 11. Він сумісний із мережею 5G.

Перед тим, як прийняти виважене рішення про покупку, перевірте всі технічні характеристики, особливості, а також ціни на гаджет, який ви плануєте придбати. На наш погляд, покупка смартфона з 4гб ОЗП в 2023 році не рекомендована, так як перспективи фактично немає, краще дивитися на конфігурації 8 і 12гб ОЗП, хоча мінімум це 6 гб ОЗП.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.