Топ-5 нових функцій iOS які з’являться на вашому iPhone цього року

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Раніше Apple анонсувала кілька майбутніх функцій iOS, які, як очікується, будуть додані до iPhone цього року. Деякі функції можуть бути представлені в iOS 16.4, який повинен почати бета-тестування найближчим часом, в той час як інші з’являться пізніше цього року.

Веб-сповіщення

Apple заявила, що iOS 16 та iPadOS 16 додадуть підтримку веб-повідомлень у 2023 році. Ця функція дозволить користувачам iPhone та iPad отримувати сповіщення з веб-сайтів через Safari, як і повідомлення, надіслані з програм.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Apple Pay пізніше

Оголошена на WWDC 2022 у червні минулого року, Apple Pay Later – це фінансова функція, яка дозволить клієнтам у США розділити покупку на чотири рівні платежі протягом шести тижнів без відсотків або зборів. Ця функція буде вбудована в Wallet і буде доступна для покупок онлайн і в додатках на iPhone і iPad.

Перевірка контактних ключів iMessage

У грудні 2022 року Apple представила нову функцію безпеки iMessage Contact Key Verification і заявила, що вона буде запущена в усьому світі в 2023 році.

Перевірка контактного ключа iMessage дозволяє користувачам, які стикаються з “надзвичайними цифровими загрозами”, такі як журналісти, правозахисники та урядовці.

Як додатковий рівень безпеки користувачі iMessage Contact Key Verification можуть порівнювати код підтвердження контакту особисто, FaceTime або через інший безпечний дзвінок, щоб додатково переконатися, що вони спілкуються тільки з тим, з ким вони мають намір.

Ощадний рахунок Apple Card

У жовтні 2022 року Apple оголосила, що користувачі Apple Card “скоро” зможуть відкрити новий високоприбутковий ощадний рахунок від Goldman Sachs і автоматично внести до нього свої Daily Cash без комісій, мінімальних депозитів та вимог до мінімального балансу. Обліковий запис буде керуватися через програму Wallet на iPhone.

Після налаштування облікового запису всі Daily Cash, отримані з цього моменту, будуть автоматично внесені на нього і почнуть заробляти відсотки, якщо користувач не вирішить продовжувати додавати Daily Cash до свого балансу Apple Cash. Apple Card забезпечує 2-3% Daily Cash на покупки, зроблені за допомогою Apple Pay, та 1% на покупки, зроблені за допомогою фізичної карти.

Автозапуск наступного покоління CarPlay 

На WWDC 2022 Apple представила наступне покоління своєї програмної платформи CarPlay на базі iPhone, яка буде оснащена підтримкою кількох дисплеїв, віджетів та інтеграції з функціями автомобіля, такими як панель приладів, клімат-контроль і FM-радіо.

Apple заявляє, що перші автомобілі з підтримкою наступного покоління CarPlay будуть анонсовані наприкінці 2023 року автовиробниками, включаючи Acura, Audi, Ford, Honda, Jaguar, Land Rover, Mercedes-Benz, Nissan, Porsche, Volvo та інші. Apple планує поділитися додатковою інформацією про наступне покоління CarPlay наприкінці цього року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.