Перший смартфон з камерою на 200 Мп: Samsung Galaxy S23 Ultra представлений офіційно

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Samsung представила свій новий топовий флагман – Samsung Galaxy S23 Ultra. Пристрій оснащений оновленим процесором, 200-мегапіксельним сенсором основної камери та злегка зміненим форм-фактором.

Смартфон може похвалитися надякісним 6,8-дюймовим OLED-дисплеєм із частотою 120 Гц та роздільною здатністю 1440p. За словами представників бренду, екран було покращено за рахунок інтелектуальної системи тонового відображення, яка адаптується до ширшого діапазону умов освітлення.

У свою чергу, процесор Snapdragon 8 Gen 2, який лежить в основі смартфона, повинен поліпшити час автономної роботи. Зовнішній вигляд також зазнав невеликих змін: пристрій отримав менш вигнуті краї для зручності хвата.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Камера з високою роздільною здатністю є відмінною особливістю S23 Ultra. Так, тепер найпросунутіший модуль не на 108, а на 200 Мп. Він може створювати 200-мегапіксельні або 50-мегапіксельні знімки. Є й можливість робити фото на 12 Мп – у такому режимі смартфон об’єднує 16 пікселів на один, для покращення збору світла.

У Samsung заявляють, що оптична стабілізація зображення основної камери стала більш надійною, коригуючи тремтіння на 3 градуси порівняно з 1,5 у минулорічній моделі. Інші три задні камери залишилися без змін. Фронтальний модуль тепер 12-мегапіксельний проти 40 Мп в S22 Ultra.

Galaxy S23 Ultra, як і раніше, має акумулятор ємністю 5000 мАг, пило- і водонепроникність за стандартом IP68, а також оперативною пам’яттю об’ємом 8 або 12 ГБ. При цьому базова модель тепер на 256 ГБ, на відміну від минулорічної з її 128 ГБ.

Стартова ціна пристрою складає 1199 доларів. Замовлення доступне вже зараз, доставка ж новинки розпочнеться 17 лютого.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.