Чому не варто чекати Samsung Galaxy S23: смартфон отримає повільну пам’ять та зарядку, Wi-Fi 6E замість Wi-Fi 7

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Samsung представить новітні мобільні телефони серії Galaxy S23 на цьому тижні, проте стандартну версію S23, якщо вірити останнім інсайдерським відомостям, не варто.

Раніше повідомлялося, що стандартна версія Galaxy S23 отримає флеш-пам’ять UFS 3.1, а не UFS 4.0, яка встановлена ​​у двох інших версіях. Однак, на цьому відмінності не закінчуються.

Стандартна версія Galaxy S23 підтримуватиме лише провідну зарядку потужністю 25 Вт. Це набагато менше 45-ватної зарядки, яку підтримуватимуть Galaxy S23+ та S23 Ultra.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Крім того, повідомляється, що у Galaxy S23 буде не такий сучасний моторчик, який відповідає за вібрацію і тактильний відгук, а також товстіша рамка в порівнянні зі старшими моделями.

Також очікується знижена швидкість передачі даних бездротовою мережею. Справа в тому, що новий смартфон підтримуватиме лише Wi-Fi 6E замість Wi-Fi 7 у Galaxy S23+ та Galaxy Ultra.

Інсайдер під ніком @chunvn8888 раніше точно злили ціни та характеристики OnePlus 8T, розпакування неанонсованого смартфона Realme C11, перші фотографії з Samsung Galaxy S21 Ultra та подробиці про Samsung Galaxy Z Flip 2.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.