Експерт спрогнозував провал нової лінійки смартфонів Samsung

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Південнокорейську компанію Samsung навряд чи чекає на успіх з новою лінійкою смартфонів Galaxy S23. Таку думку висловив оглядач «Известий» з технологій Іван Чорноусов 31 січня.

«Вже зараз можна сміливо говорити про те, що Galaxy S23 Ultra це мінорне оновлення смартфонів Galaxy S22 Ultra. Єдиною зміною, яка варта уваги, є основна камера — вона тепер 200 Мп, а не 108. На практиці це означає, що Galaxy S23 Ultra має краще знімати, ніж його попередник», — зазначив експерт.

За його словами, ще однією відмінністю нової моделі від старої стане обсяг вбудованої пам’яті, що збільшився — тепер у мінімальній комплектації користувачі отримають версію на 256 Гб замість 128 Гб.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Також у новій лінійці південнокорейський виробник відмовиться від фірмових чіпів Exynos на користь Qualcomm. Чесно кажучи, це рішення назрівало давно: процесори власного виробництва поступалися рішенням американської компанії, тому в Samsung прийняли єдине правильне рішення – перевести всі новинки на Qualcomm, а не ставити їх тільки в гаджетах для американського ринку», – зазначив Черноусов.

Він переконаний, що Samsung навряд чи чекає на успіх з новою лінійкою смартфонів. Стагнація в лінійці S триває вже третій рік, а користувачі втомилися від однотипних гаджетів, що їх робить південнокорейський бренд, підкреслив фахівець.

«Вартість смартфона в Європі складе від 1000 євро.

Презентація лінійки Galaxy S23 запланована на сьогодні 20:00 за київським часом. Вперше за три роки пандемії коронавірусної інфекції подія пройде у очному режимі. Захід під назвою Galaxy Unpacked відбудеться у штаб-квартирі компанії у Сан-Франциско о 10:00 (20:00 за київським часом).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.