Топовий Samsung Galaxy S23 Ultra помічений на прилавках до анонсу

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У китайській соцмережі Weibo з’явилися кадри з поки що офіційно не анонсованими гаджетами Samsung. Йдеться про три моделі флагманської серії смартфонів: Galaxy S23, Galaxy S23+ та Galaxy S23 Ultra. Найцікавіший представник лінійки – преміальний Ultra – красується на кадрах вище. Можливо, його виставили за прилавок раніше за презентацію помилково.

Судячи з фото, новинка отримає 6,8-дюймовий екран з роздільною здатністю QHD+, квадрокамеру на чолі з 200-мегапіксельним датчиком та великий акумулятор ємністю 5000 мАг. Він працюватиме разом із стілусом S Pen. Усі характеристики розкриють 1 лютого. Ціна очікується на рівні 1400-1500 євро (~110 000 рублів за курсом).

Крім преміального смартфона, Ice Universe опублікував фото інших моделей. На вигляд вони відрізняються від своїх попередників зміненим оформленням блоку камери — тепер його немає.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
Зовнішній вигляд новинок Samsung. Фото: Weibo

Усередині кожного смартфона серії Samsung Galaxy S23 використовуватиметься Snapdragon 8 Gen 2. Це найсучасніший процесор Qualcomm, про його можливості ми писали докладніше тут.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.