Топ-5 програм для Windows, які необхідні кожному власнику iPhone

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Пропонуємо завантажити програми для windows, які допоможуть «подружити» комп’ютер та смартфон на різних операційних системах та синхронізувати потрібні дані. Ці програми дозволяють передавати з ноутбука на айфон фотографії, паролі, нотатки і навіть резервні копії.

iMazing

Ми вже розповідали про цю програму, коли використовували її для відновлення програми Сбера на iPhone. Що ще можна зробити за допомогою аймезингу?

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
  • зберігати та створювати резервні копії на комп’ютер та видаляти їх з телефону, при цьому можна витягувати з копій на ПК конкретні фото чи відео та інші файли;
  • перекидати фотографії та музику;
  • оновлювати ОС;
  • керувати налаштуваннями і так далі.

Тобто Windows можна керувати айфоном, як на macOS.

iCloud

Так, айклауд є і на вінді, його можна завантажити з Microsoft Store. Після встановлення авторизуйтесь за допомогою Apple ID. Тепер на комп’ютері з’явиться окремий розділ з фотографіями, який можна редагувати.

One Note

Ця програма альтернатива Нотаток на iOS. Завантажте програму з Apple Store на смартфон, введіть логін та пароль і тепер усі дані в One Note будуть синхронізовані. Можете почати нотатку на айфоні, а закінчити вже на комп’ютері. Збереження та оновлення відбуваються у фоновому режимі.

Паролі iCloud

Якщо ви використовуєте Google Chrome на всіх пристроях, всі дані у вас вже синхронізовані. Але, зазвичай, на айфоні комфортно скористатися браузером Safari. Встановіть розширення Паролі iCloud для Хрому на Windows і ваші дані експортуються у Зв’язку ключів з Safari на iPhone на Chrome на ПК.

Окрім Хрома, зручний браузер на всіх гаджетах – легкий та простий Mozilla FireFox.

Duet Display

Якщо у вас є айпад, його можна зробити другим монітором для ноутбука на Віндовс. Можна підключатися як по проводу Lightning, так і Wi-Fi.

Схожа програма – Space Desk.

Всі програми для віндовс безкоштовні або умовно безкоштовні, але їх версій та функцій цілком вистачить для зручного користування.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.