Forbes: iPhone SE 2 представлять в цьому місяці

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

27 березня проходитиме презентація нового телефону компанії Apple, проте назва моделі вони не оголошують, лише сказали, що це буде нова модель для вчителів і студентів.

Експерти новотехнологій припускають, що компанія Apple представить всьому світу швидше за все свій новий смартфон iPhone X SE, який практично з безрамковим дисплеєм і з влаштованою функцією сканування обличчя Face ID. Удосконалення і новотехнологіі цього телефону вразять всіх користувачів компанії Apple, і зроблять фурор на світовому ринку.

Відзначимо, що компанія Apple востаннє презентувала свій новий телефон в 2016 році. Тоді на світовий ринок вийшов попередник смартфона – iPhone SE, який надав величезний імпульс серед продажів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

ДЖЕРЕЛОvladtime.ru

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.