Від Google Pixel 8 до Samsung Galaxy S23: ТОП-7 найочікуваніших смартфонів 2023 року

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

2023 рік обіцяє бути багатим на новинки, у тому числі на ринку смартфонів. Яких смартфонів ми чекаємо з великим нетерпінням, розповіли прямо зараз.

Google Pixel 8

Одна з найочікуваніших новинок 2023 року – флагманська серія Pixel 8. Ми очікуємо, що до неї увійдуть дві моделі – базова Pixel 8 та топова Pixel 8 Pro. Нові смартфони отримають фірмовий процесор Tensor G3 від Google, покращені камери з функціями на базі штучного інтелекту. Також велика ймовірність, що Google нарешті збільшить потужність швидкої дротової зарядки. Прем’єра лінійки Pixel 8 очікується восени 2023 року. Швидше за все, вони дебютують у жовтні рівно через рік після анонсу Pixel 7.

Samsung Galaxy S23

1 лютого відбудеться традиційний захід Samsung Galaxy Unpacked, головною темою якого стане анонс довгоочікуваної флагманської серії Galaxy S23. Спадкоємці флагманського тріо Samsung Galaxy S22 по праву вважаються одними з найочікуваніших смартфонів 2023 року. У серію Samsung Galaxy S23 увійдуть три моделі. Компанію базової версії складуть топові Galaxy S23 Plus та Galaxy S23 Ultra. Samsung Galaxy S23 та Galaxy S23 Plus приписують збільшену ємність батареї, а Ultra-версія має похвалитися 200-мегапіксельною основною камерою.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Google Pixel Fold

Про вихід першого складаного смартфона Google говорять уже кілька років, але, схоже, саме в 2023 році так званий Google Pixel Fold нарешті побачить світ. Смартфон, за деякою інформацією, буде набагато ширшим, ніж Samsung Galaxy Z Fold 4, а по висоті буде між Samsung Galaxy Z Fold 4 і OPPO Find N. Також йому приписують потрійну основну камеру з функціями штучного інтелекту.

Sony Xperia 1V

Представлений торік Sony Xperia 1 IV був, мабуть, найвражаючим флагманським смартфоном Sony за останні роки, багато в чому завдяки своїй інноваційній основній камері зі змінною фокусною відстанню, яка забезпечує оптичне збільшення від 3,5 до 5,2 разів. І нам дуже цікаво, які особливості матиме його спадкоємець в особі Sony Xperia 1 V, враховуючи, що японський бренд раніше вже пропонував у своїх смартфонах революційні камери, просунуте програмне забезпечення і висококласні екрани з роздільною здатністю 4K і частотою оновлення зображення 120 Гц.

OPPO Find X6 Pro

Торішній OPPO Find X5 Pro став одним із найстильніших смартфонів і до того ж пропонував відмінний дисплей та швидку дротову та бездротову зарядку. Тому ми з нетерпінням чекаємо, коли OPPO випустить Find X6 Pro, тим більше, що інсайдери приписують йому неймовірну основну камеру з однодюймовим датчиком Sony IMX989.

Google Pixel 7a

Третій очікуваний смартфон Google у 2023 році – це Pixel 7a, доступна версія торішнього флагмана Pixel 7. Смартфон, який прийде на зміну Pixel 6a, отримає дисплей із частотою оновлення зображення 90 Гц, оновлену камеру та підтримку бездротової зарядки. Прем’єра Pixel 7a може відбутися вже навесні чи влітку, наприклад, у рамках щорічної конференції розробників Google I/O 2023.

Samsung Galaxy Z Flip 5 та Galaxy Z Fold 5

Крім флагманського тріо Samsung Galaxy S23 цього року корейська компанія має представити ще як мінімум кілька топових моделей. Йдеться про складні Samsung Galaxy Z Flip 5 і Galaxy Z Fold 5, про які поки практично нічого невідомо. Повідомляється лише, що спадкоємець торішнього Samsung Galaxy Z Flip 4 може отримати збільшений дисплей та зменшену складку. Також ми очікуємо від майбутніх складних смартфонів Samsung покращені камери, більш якісні гнучкі екрани та захищений від пилу корпус. Залишилося лише дочекатися їхнього офіційного анонсу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.