Categories: Смартфони

Samsung Galaxy S9 встановив світовий рекорд по швидкості мобільного інтернету

Share

Компанія Samsung не збрехала, коли вона назвала флагман Galaxy S9, анонсований в кінці минулого місяця на MWC 2018, найтехнологічнішим в світі мобільним пристроєм. Оскільки продажі цього телефону вже почалися, то прямо зараз стати його власниками можуть всі бажаючі, але для цього, звичайно, доведеться віддати за нього значну суму грошей, тому як в Україні його продають за 27 999 гривень.

Глава мобільного австралійського оператора Telstra Кевін Тео доручив своїм інженерам протестувати Samsung Galaxy S9 в реальних умовах, щоб перевірити заяви його виробника. Було створено ідеальне середовище для тестування, після чого флагман південнокорейської корпорації встановив світовий рекорд по швидкості мобільного інтернету, тому як швидкість передачі даних перевищила 1 Гбіт / с, склавши 1031 Мбіт / с.

З такою швидкістю повинні працювати мережі п’ятого покоління 5G, однак Samsung Galaxy S9 здатний розвивати таку швидкість передачі даних усередині мережі оператора і в рамках 4G LTE. Глава оператора Telstra запевняє, що поява в продажу цього мобільного пристрою стало значущою подією для всієї індустрії, тому як він встановив світовий рекорд і став першим телефоном, кому насправді вдалося забезпечити гігабітне інтернет-з’єднання. У повсякденному житті, звичайно, від такого досягнення навряд чи буде якийсь толк.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Тестуванню був підданий смартфон Samsung Galaxy S9 в модифікації для американського ринку, який оснащений 8-ядерним процесором Qualcomm Snapdragon 845 з частотою 2,8 ГГц і модемом Snapdragon X20 LTE, який, в теорії, здатний забезпечувати підключення до мережі 4G LTE на швидкість до 1 , 2 Гбіт / с, проте в світі поки що немає таких мереж четвертого покоління, які були б здатні забезпечити таку швидкість. Примірник флагмана Samsung, оснащений фірмовим чіпом Exynos 9810, не може похвалитися навіть підтримкою гігабітного мобільного інтернету.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив ТНТУ, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, нові медіа, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Головний редактор iTechua.com. Дякую, що читаєте нас. Є питання, пропозиція або щось цікаве? Пишіть на skarbykdj@gmail.com

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    OpenAI спростував чутки про створення пошуковика – конкурента Google

    Минулого тижня інформагентство Reuters із посиланням на неназвані джерела повідомило, що компанія OpenAI нібито готується…

    11.05.2024

    Нічна зарядка смартфона – небезпечна чи ні

    Як зручно заряджати мобільний телефон вночі! Навіть якщо ввечері рівень заряду акумулятора близький до нуля,…

    11.05.2024

    Чи можна заряджати звичайний телефон швидкою зарядкою

    Що буде, якщо підключити телефон або смартфон, який не підтримує швидке заряджання, до зарядного пристрою…

    11.05.2024

    З якими моделями iPad працює Apple Pencil Pro

    Кілька днів тому Apple представила свій четвертий розумний олівець — Apple Pencil Pro. Оскільки тепер…

    11.05.2024

    ChatGPT може з’явитися в iPhone

    Apple та OpenAI завершують узгодження умов договору про використання функцій ChatGPT в iOS 18, пише Bloomberg з…

    11.05.2024

    Штучний інтелект навчився обманювати людей

    Чимало систем штучного інтелекту (ШІ) вже навчилися обманювати людей. Це стосується навіть тих систем, які…

    11.05.2024