vivo Y02 – антикризовий смартфон виходить на ринок України

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Стильний та одночасно ультрабюджетний смартфон vivo Y02 оснащений яскравим дисплеєм діагоналлю 6,51” дюйми з IPS-матрицею та роздільною здатністю HD+. Смартфон має тонкий корпус, всього 8,49 мм, та приємні, спокійні кольори: блакитно-фіолетовий – відтінок, створений завдяки новому процесу нанесення покриття з наноматеріалу, та космічно-сірий. Завдяки матовому покриттю поверхня смартфону є стійкою до подряпин та відбитків пальців.

vivo Y02 працює на восьмиядерному процесорі MediaTek Helio P22. Об’єм пам’яті складає 2 Гб оперативної та 32 Гб вбудованої з можливістю встановити microSD до 1 Тб. За автономність відповідає потужний акумулятор на 5000 мАг. Смартфон має функцію зворотньої зарядки, що перетворює його на мобільний зарядний пристрій, а це особливо слушно у наш час. Апарат має вбудований сканер розблокування по обличчю та AI камери – фронтальну на 5 Мп та основну на 8 Мп.

Ціна складе 3999 грн.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Смартфони зі знижками доступні у магазинах партнерів Алло, Rozetka, Територія Твоєї Техніки, Ringoo, Kібернетики, Майфон та Жжук.

Більше інформації про наші пристрої можна знайти на офіційному сайті: https://www.vivo.com/ua/uk/

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.