Samsung Galaxy S23 може стати найміцнішим телефоном

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Висококласні смартфони одночасно дорогі і, як правило, крихкі, що є не найкращим поєднанням. Але в серії Samsung Galaxy S23, схоже, буде зроблено кроки для вирішення цієї проблеми, оскільки в цих телефонах вперше буде використано скло Gorilla Glass Victus 2.

Це найновіше надміцне захисне скло від Corning, і хоча сама технологія була представлена ​​наприкінці минулого року, компанія підтвердила, що наступні флагманські смартфони Samsung Galaxy будуть першими, в яких воно буде використовуватися. Хоча серія Samsung Galaxy S23 не згадується на ім’я, ці телефони повинні з’явитися на ринку 1 лютого, так що Corning не може говорити про щось інше.

Формулювання також передбачає – але не підтверджує – всі три майбутні моделі будуть використовувати Gorilla Glass Victus 2, так що ви можете очікувати його на S23, Galaxy S23 Plus і Samsung Galaxy S23 Ultra. Витік інформації також вказує на те, що Gorilla Glass Victus 2 використовуватиметься у всіх трьох телефонах, тому це виглядає дуже ймовірним.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Це нове покоління Gorilla Glass розроблене для забезпечення покращеного захисту від падінь на грубі поверхні, такі як бетон, і при цьому має таку ж стійкість до подряпин, як і оригінальне Gorilla Glass Victus.

Цікаво, що тут не порівнюється з Gorilla Glass Victus Plus, яке використовується в серії Samsung Galaxy S22, але, ймовірно, Victus 2 також є модернізацією цього скла.

Gorilla Glass Victus 2 також розроблено з урахуванням вимог сталого розвитку, оскільки містить у середньому 22% переробленої до споживання сировини, що приємно усвідомлювати. Але найбільш обнадійливе в Victus 2 – це те, що воно з більшою ймовірністю витримає падіння на бетон, який, згідно з Corning, є найпоширенішим у світі інженерним матеріалом.

Вам не доведеться довго чекати, щоб отримати телефон з Gorilla Glass Victus 2, оскільки серія Samsung Galaxy S23 буде анонсована 1 лютого і, як повідомляється, надійде у продаж 17 лютого. Але, швидше за все, це будуть лише перші з багатьох телефонів, у яких використовуватиметься Victus 2.

За винятком iPhone, у яких використовується технологія Ceramic Shield (також вироблена компанією Corning), майже в кожному телефоні високого класу використовується скло Gorilla Glass того чи іншого типу.

Тому, враховуючи, що Gorilla Glass Victus 2 вже доступно, очікується, що цього року це скло використовуватиметься в більшості дорогих телефонів. Судячи з минулого, до них, швидше за все, належать Sony Xperia 1 V, Samsung Galaxy Z Fold 5, Samsung Galaxy Z Flip 5 та інші.

OnePlus 11 і Xiaomi 13, ймовірно, не будуть використовувати це скло, оскільки вони вже випущені в Китаї, тому Samsung не буде першим, якщо це станеться, але їх наступники та Xiaomi 13 Ultra цілком можуть.

Не забудь підписатися на канал і поставити лайк, попереду ще багато цікавого)

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.