Прогноз найкращих нових телефонів на 2023 рік: Galaxy S23, iPhone 15 та інші

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Модельний ряд смартфонів – iPhone 15

Європейський Союз нещодавно ухвалив, що до 2024 року все нові телефони, що продаються в регіоні, повинні підтримувати зарядку USB-C. Apple заявила, що дотримуватиметься цих правил, але не уточнила, чи означає це, що ми побачимо перехід на USB-C, починаючи з 2023 року. Також не підтверджено, чи буде iPhone з USB-C випущений у всьому світі, чи він залишиться виключно європейською моделлю.

  • В іншому випадку ми, ймовірно, побачимо звичайні зміни, такі як деякі оновлення камери та новий процесор. Аналітик TF International Securities Мінґ-Чі Куо, який відомий тим, що робить досить точні прогнози про майбутні продукти Apple, написав на Engadget.com, що Apple може зробити більше, щоб відрізнити iPhone 15 Pro від звичайного iPhone 15.
  • Компанія вже зробила крок у цьому напрямку із поколінням iPhone 14, зберігши такі функції, як Dynamic Island та новий процесор A16 Bionic, ексклюзивні для лінійки Pro. Однак, за словами Куо, цікавіша ідея про те, що Apple може ще більше відрізнити більший iPhone 15 Pro Max від меншого iPhone 15 Pro.
  • Основна відмінність між звичайним Pro і Pro Max зводиться до розміру екрана . Надання Pro Max деяких додаткових переваг може ще більше переконати покупців витрачати гроші на найбільший (і найдорожчий) iPhone від Apple. Журналісти також вважають, що Apple може змінити назву iPhone Pro Max на iPhone Ultra у майбутньому, щоб краще відповідати іншим продуктам, таким як Apple Watch Ultra.

Китайський конкурент – OnePlus 11 5G

  • OnePlus 11 5G вже доступний у Китаї, але в усьому світі новий телефон з’явиться 7 лютого . Судячи з того, що ми дізналися на сайті OnePlus China, новий телефон матиме 6,7-дюймовий екран. OLED-екран із частотою оновлення 120 Гц, процесор Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 та швидка зарядка 100 Вт. Це крок вперед у порівнянні з швидкою зарядкою OnePlus потужністю 80 Вт, що пропонується на торішньому пристрої, хоча, на жаль, ці швидкості були обмежені 65 Вт у моделі для США/Європи.
  • OnePlus 11 5G також матиме основну камеру на 50 МП, надшироку камеру на 48 МП та телеоб’єктив на 32 МП. Це відповідає попереднім специфікаціям відомого лідера Стіва Хеммерстоффера, опублікованим у блозі GadgetGang.

Новий флагман із оновленим чіпом – Samsung Galaxy S23

  • Samsung Galaxy S23 може принести деякі чудові оновлення камери та дизайну – дві області, які традиційно були в центрі уваги південнокорейського технологічного гіганта.
  • Galaxy S23 Ultra може включати 200-мегапіксельну основну камеру . У середині січня Samsung анонсувала новий датчик зображення, здатний робити 200-мегапіксельні фотографії, що викликало нові чутки про те, що він з’явиться у Galaxy S23 Ultra. На папері це звучить як величезний стрибок у порівнянні зі 108-мегапіксельним основним датчиком Galaxy S22 Ultra.
  • Ми побачимо Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 у наступному телефоні Samsung Galaxy. Новий чіп пропонує більш високу енергоефективність, трасування променів для покращення естетики в мобільних іграх та оновлений штучний інтелект, який може краще відокремити вас від вашого фону Zoom, серед інших покращень. Аналітик Куо навіть вважає, що Samsung може відмовитись від власних процесорів Exynos і покладатися виключно на Qualcomm для Galaxy S23.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.