iPhone 15 передбачили особливість, яку нещодавно отримали MacBook Pro

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У вересні Apple, швидше за все, представить нову лінійку смартфонів — iPhone 15. І гаджети отримають особливість, якою нещодавно набули вдосконалені ноутбуки MacBook Pro на чіпах M2 Pro. Про це говорять два аналітики Barclays, пише  MacRumors.

Йдеться про Wi-Fi 6E, що дозволяє працювати у відповідних мережах на частоті 6 ГГц (швидкість збільшується, затримка зменшується, стабільність з’єднання покращується). Нинішні моделі iPhone оснащуються лише модулем Wi-Fi 6, що обмежує частотний діапазон 2,4/5 ГГц. Але слід зазначити: роутер також має підтримувати новий стандарт.

У матеріалі уточнюється: Wi-Fi 6E є не тільки в лептопах компанії останньої ревізії, але також у Mac mini та iPad Pro (11 та 12,9 дюйма). Втім, чи варто очікувати 6E у всіх смартфонах iPhone 15 чи справа обмежиться iPhone 15 Pro, не повідомляється.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нагадаємо: від компанії очікують презентації iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro та iPhone 15 Pro Max (можливі інші назви). Уся четвірка обзаведеться Dynamic Island і портами USB-C, тоді як Pro-моделі обзаведуться титановими корпусами, клавішами живлення і гучності, що імітуються, а також чіпом А17.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.