В мережі з’явилися три нові подробиці про iPhone 15

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У мережі з’явилися кілька нових інсайдів про майбутню лінійку iPhone 15. Інформацію опублікували Phone Arena та MacRumors.

Перше очікуване нововведення – новий модуль зв’язку. Раніше ми вже розповіли, що в нових Mac mini та MacBook Pro 2023 встановлено Wi-Fi 6E. Інсайдери впевнені, що всю лінійку iPhone 15 теж підтягнутий до цього стандарту зв’язку.

Другий інсайд комплексніший і містить цікаві подробиці, витягнуті з коду майбутньої iOS 17. Згідно з джерелами, там зазначено, що ця ОС підтримуватиме шість моделей iPhone з Dynamic Island. Якщо відняти iPhone 14 Pro і iPhone 14 Pro Max, то залишаються 4 моделі – саме стільки смартфонів Apple зазвичай представляє в рамках однієї лінійки. Тобто є шанс, що «острівець» отримають усі моделі iPhone 15.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Крім цього, інсайдер повідомляє, що iPhone 15 Ultra отримає більш потужну версію чіпа Apple A17 Bionic – дослівно він каже, що “чіп Ultra буде мати більше свободи, ніж в iPhone 15 Pro” . При цьому флагманський смартфон оснастять більш просунутою системою охолодження.

І, нарешті, вкотре підтвердилося припущення про хитрий перехід на USB-С. Воно полягає в тому, що Apple замінить порт Lightning у всій лінійці, але підтримку високої швидкості зарядки та передачі отримають лише моделі iPhone 15 Pro і iPhone 15 Ultra. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.