Топ-10 популярних смартфонів realme у 2023 році

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Під брендом Realme випускаються смартфони з оптимальним співвідношенням ціни та функціональності. В асортименті виробника є гаджети з різних цінових ніш, практично будь-який покупець зможе знайти в актуальній лінійці оптимальне рішення.

У цій добірці ми розглянемо ТОП 10 популярних смартфонів Realme у 2023 році, які можна розглядати до покупки.

Realme GT NEO 3T 5G

Цей гаджет належить до класу субфлагманів. Його основна перевага полягає у процесорі. У смартфоні встановлений Snapdragon 870. Чіп відмінно справляється із сучасними іграми і не перегрівається. Об’єм ОЗП в телефоні – 8 Гб. Цього достатньо для того, щоб тримати велику кількість програм на паузі.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Також особливої ​​уваги вартий дисплей смартфона. Картинка плавна – 120 Гц. У гаджет встановлена ​​яскрава AMOLED-матриця. Виробник приділив пильну увагу кутам огляду. До плюсів слід віднести те, що смартфон підтримує зйомку відео 1080p. Передача кольорів у роликів правильна.

Realme GT Neo 5G X7 Max

Гаджет вирізняється привабливим дизайном. Корпус виконаний із полікарбонату. На задній частині розташована глянсова смуга, яка робить смартфон унікальним. Фронтальна панель виготовлена ​​з міцного скла. Рамки навколо дисплея дуже вузькі. Девайс має захист від бризок, але занурювати його під воду не можна.

Особливо виділяється екран телефону. Тут використається яскрава матриця, виконана за популярною схемою Super AMOLED. Її виробництвом займається компанія Samsung. Частота оновлення складає плавні 120 Гц, а дискретизації – у 3 рази більше. Підтримується сучасна технологія HDR10, що робить картинку барвистішою.

У гаджеті використовується чіпсет Dimensity 1200 від концерну. За своєю потужністю та енергоспоживанням він конкурує зі Snapdragon 888. При цьому, нагрівається значно менше. Пластик корпусу добре розсіює тепло. У смартфоні встановлена ​​багатошарова система охолодження.

Realme GT Master Edition

Багатьом сподобається класичний дизайн гаджета. При першому погляді можна виділити дисплей. Він дуже яскравий, можна встановити частоту до 120 Гц. Екран покритий якісним олеофобним покриттям. Тести показують точну передачу кольору. Сканер друку знаходиться на дисплеї.

З переваг можна виділити підтримку швидкого заряджання. У комплекті є адаптер на 65 Вт. Повна зарядка здійснюється за 30 хвилин. У смартфоні встановлений чіп Snapdragon 778G. Це не флагманське рішення, але його буде достатньо для вирішення більшості сучасних завдань.

Realme 10

Це один із найбільш збалансованих смартфонів у своєму класі. Для більшості користувачів вирішальне значення має дисплей. Тут встановлена ​​AMOLED-матриця, що працює на частоті 90 Гц. Вона має гарну передачу кольору і оптимальну яскравість. Інформацію видно навіть під яскравим сонячним промінням.

Телефон має NFC-модуль, а також роз’єм на 3.5 мм. Камера дає хороші знімки, дозволяє записувати ролики в оптимальній роздільній здатності 1080p.

У смартфоні встановлений процесор G99 марки Helio. Це новий чіп, який виконаний за 6-нм технічним процесом, що складається з 8 ядер.

Realme 9 Pro

Смартфон оберуть ті, хто хоче отримати оптимальну потужність за прийнятні гроші. У ньому встановлений Snapdragon 695. Також є 8 Гб ОЗП, що досить багато для девайсів такого рівня. Телефон виконаний у класичному дизайні.

Серед інших переваг слід виділити:

  • дисплей на 120 Гц;
  • швидку зарядку;
  • містку батарею на 5000 мАг.

Realme 9i

Це збалансований смартфон, який має гарну автономність. Він оснащений батареєю 5000 мАг. У комплекті із ним поставляється зарядний блок на 33 Вт. Тут встановлений чіпсет Snapdragon 680, що належить до середнього класу. Є підтримка карток пам’яті.

Також можна виділити гучні та чіткі стереодинаміки. Відмінно відпрацьовують верхні та низькі частоти. Є версії з 64 і 128 Гб пам’яті користувача. Об’єм ОЗП – 4 Гб. Смартфон підтримує швидку зарядку. У комплекті із ним поставляється блок на 33 Вт.

Realme C35

Основний плюс смартфона – яскравий дисплей з роздільною здатністю FullHD. Багатьом сподобається дизайн телефону. Є варіанти яскравих кольорів. Головний модуль підвищеної чіткості має роздільну здатність 50 МП. Він дозволяє робити незмащені знімки за умови достатньої освітленості. Місткість батареї становить оптимальні 5000 мАг.

У гаджеті встановлено процесор Unisoc T616. Це восьмиядерний чіп із техпроцесом на 12 нм. Об’єм вбудованої пам’яті – 64 Гб або в 2 рази більше. Тут використовується флеш-стандарт UFS 2.2. Що ж до ОЗП, її може бути 4 чи 6 Гб. Використовується пам’ять типу LPDDR4X.

Realme C33

Девайс має привабливий та лаконічний дизайн. Особливо цікаво обіграно блок камер, що складається з пари масивних модулів. Також смартфон оснащений якісною IPS-матрицею, максимальна яскравість якої становить 400 ніт. Підтримується кілька режимів передачі кольорів.

У гаджеті застосовується процесор Tiger T618, виготовлений китайською UNISOC. Об’єм ОЗП – 4 Гб. Для завантаження даних користувач має 64 Гб. Сховище можна збільшити. Достатньо скористатися карткою пам’яті. Тут використовується повноцінний слот, на якому є місця для двох SIM.

Realme C31

Гаджет має витончений дизайн за рахунок плавних заокруглень граней. Він вирізняється гарною ергономікою. Сканер відбитків вмонтовано у кнопку живлення. При торканні блокування здійснюється миттєво. На корпусі є роз’єм 3.5 мм. Також у слоті є місце для картки пам’яті ємністю до 1 Тб.

Телефон оснащений великим дисплеєм, його діагональ дорівнює 6.5 дюймів. Передача кольорів досить чиста, особливо добре виглядає білий. Існує дві версії девайсу. Перша має 3 ГБ ОЗП та 32 Гб постійної пам’яті. У другої 4 та 64 Гб відповідно. Використовуваний чіп – T612 з лінійки Tiger.

Realme C30

Гаджет оснащений непоганою IPS-матрицею. Діагональ дисплея становить значні 6.5 дюймів. Це гарне рішення для тих, хто любить дивитися відео та проводити час у браузері. Девайс вирізняється сучасним дизайном. На задню кришку нанесені трендові смужки, що стали частиною фірмового стилю Realme.

Гаджет оснащений непоганою IPS-матрицею. Діагональ дисплея становить значні 6.5 дюймів. Це гарне рішення для тих, хто любить дивитися відео та проводити час у браузері. Девайс вирізняється сучасним дизайном. На задню кришку нанесені трендові смужки, що стали частиною фірмового стилю Realme.

Об’єм акумулятора – 5000 мАг. У комплекті іде компактний блок на 10 Вт. У C30 встановлено 32 Гб ПЗП та 2 Гб оперативної пам’яті. За вирішення завдань відповідає чіп Tiger T612 від компанії UNISOC. Це восьмиядерне рішення, яке здатне розганятися до 1.82 ГГц.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.