iPhone 2018 року буде дешевший, ніж iPhone X

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В цьому році Apple планує випустити новий 5,8-дюймовий OLED iPhone в якості приймача поточного флагмана компанії. Як повідомляє Digitimes, його виробництво буде коштувати Apple менших грошей, ніж збірка iPhone X.

Люк Лін, аналітик Digitimes, провів дослідження. Згідно з ним, вартість нового iPhone буде знижена на 10%, в порівнянні з ціною iPhone X. Він також додав, що в 2017 році iPhone X обходився Apple приблизно в 400 доларів США. 

Нещодавно з’ясувалася доля лінійки iPhone 2018. Вона буде складатися з двох OLED-моделей iPhone (5,85 дюйма і 6,45 дюйма) і 6,1-дюймової моделі з РК-дисплеєм.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Завдяки зниженню вартості виробництва, Apple зможе позиціонувати новий 5,85-дюймовий пристрій, як найдешевшу модель з лінійки, вважає Лін.

Крім того, повідомляється, що Apple думала зробити новий 5,85-дюймовий пристрій з РК-дисплеєм, а не OLED-дисплеєм. Все залежало від вартості OLED-панелей і самого виробництва. Тепер, здається, цієї проблеми більше немає.

На зниження вартості виробництва вплинуло кілька речей:

  1. Через слабкий попит на iPhone X, Apple не скористалася всіма створеними для смартфона дисплеями. Вони скупчилися в досить великій кількості у виробника Samsung Display, який тепер надасть на них більш низьку ціну.
  2. Apple досягла вигідної для компанії угоди з Samsung Display на виробництво нових OLED-екранів. Це запобіжить збільшенню витрат.

З огляду на все це, Лін вважає, що 5,85-дюймовий iPhone 2018 року може отримати приємний цінник і завоювати більше прихильників, ніж iPhone X.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.