Процесор MediaTek та 50-Мп камера: розкрито основні характеристики нового складаного флагмана Oppo

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Інсайдери продовжують радувати новинами з Китаю. На цей раз стало відомо чимало цікавих подробиць про складний смартфон Oppo Find N2 Flip.

Виявилося, що компанія планує провести глобальний анонс пристрою вже найближчим часом. Причому найімовірніше, як майданчик буде обрано MWC 2023, який пройде з 27 лютого по 3 березня.

Це, у свою чергу, означає, що реліз смартфона відбудеться пізніше початку березня.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Також інсайдери розповіли, що основою флагмана ляже чіп Dimensity 9000+ від MediaTek. Завдяки цьому новинка від Oppo стане одним із перших помітних пристроїв, що працюють на даному флагманському процесорі від MediaTek.

В силу конструктивних особливостей, апарат оснастять двома дисплеями – внутрішнім на 6,8 дюйми і зовнішній на 3,26 дюйми. Головний модуль основної камери буде 50-мегапіксельним, а фронтальна камера – 32-мегапіксельною.

Смартфон отримає 8 ГБ оперативної пам’яті (з можливістю розширення до 16 ГБ «віртуальної») та 256 ГБ для зберігання даних. Також повідомляється, що пристрій буде оснащений батареєю ємністю 4300 мАг швидкою зарядкою на 44 Вт. Працюватиме Oppo Find N2 Flip буде під керуванням Android 13.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.