Чи відмовиться Samsung від Galaxy S24+

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Припинення випуску популярної серії Galaxy Note внесло цікаві зміни до стратегії Samsung. Наприклад, у флагманах марки Galaxy S тепер використовуються стілуси. Це довгий час було відмінною рисою фаблетів Samsung, але тепер це ексклюзивне рішення для високопродуктивних смартфонів Ultra. І до речі, Galaxy S23 Ultra не стане винятком.

Особливе місце в портфоліо смартфонів займають моделі Plus , які пропонують певні оновлення , порівняно з базовою версією кожного покоління серії Galaxy S. Наприклад, Galaxy S22+ має більший 6,6-дюймовий дисплей , кращу батарею на 4500 мАг і вищу швидкість зарядки 45 Вт .

За офіційними даними, на цю модель припало 17% загального обсягу продажів серії S22 (31,5 млн). Це відповідає приблизно 5,5 мільйонам одиниць у всьому світі. Не дивно, що моделлю, що найбільше продається, є Galaxy S22 Ultra , на яку припадає 45% поставок. Базовий Galaxy S22 зареєстрував 38%. Незважаючи на ці значення, Samsung навряд чи відмовиться від прем’єри моделі « + » у 2024 році.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Популярний аналітик Роланд Квандт також заявив, що компанія слідує традиційному циклу з трьох смартфонів у серії. За даними AndroidCentral у базі даних Samsung вони позначені як DM1, DM2 та DM3 . Серія Galaxy S24 носить кодову назву Diamond .

Компанія також перегляне свою стратегію просування смартфонів Galaxy A з ідеєю обмеження кількості продуктів у серії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.