Смартфони

Чи варто купувати Google Pixel 7 Pro у 2023 році

Share

Флагманський Pixel 7 Pro від Google змусив нас серйозно похвилюватися, коли був представлений минулого року. Він не став революцією в порівнянні з попереднім йому Pixel 6 Pro, але отримав достатньо змін в апаратній частині та дизайні, щоб заслужити бажану нагороду CNET Editors ‘Choice. Але це було торік, а у світі технологій все відбувається швидко. Чи варто ще розглядати цей телефон у порівнянні з такими конкурентами, як iPhone 14 Pro?

Pixel 7 Pro має масу переваг. Він чудово виглядає. Його програмне забезпечення Android 13 – це блаженство у використанні, а багатокамерний масив на задній панелі робить чудові фотографії, які можуть конкурувати зі знімками з кращого телефону Apple. У нього не найпотужніший процесор, але його потужності більш ніж достатньо, щоб упоратися з усім, що ви можете на нього викинути. І ви навряд чи колись помітите різницю у потужності між ним та його головними конкурентами.

Це універсальний високопродуктивний телефон, який, безумовно, заслужив на звання “флагман”. Все це йому вдається, і при цьому він оминає своїх конкурентів за ціною. Його стартова ціна в $899 на крок нижче за $999, які Apple просить за базовий iPhone 14 Pro, і це ще більша економія в порівнянні з $1,000, в які вам обійдеться Samsung Galaxy S22 Ultra. Початкова ціна S22 Ultra становила $1200, але компанія Samsung знизила її, оскільки наближається неминучий запуск Galaxy S23 і S23 Ultra. Завдяки пропозиціям trade-in та операторським угодам, Pixel 7 Pro можна придбати ще дешевше, що робить його доступнішим способом покласти в кишеню передові флагманські технології.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Однак, якщо ви не потребуєте нового телефону прямо зараз, я б все ж таки порадив вам почекати. Хоча Pixel 7 Pro може багато чого запропонувати своїм нинішнім конкурентам, все може змінитися, оскільки і OnePlus, і Samsung знаходяться на порозі запуску нових топових моделей на 2023 рік. OnePlus вже показав свій OnePlus 11 у Китаї – з серйозними характеристиками – і ширший запуск очікується у лютому. І хоча Samsung ще нічого не розповіла нам про лінійку S23, ми чекаємо на лютневу виставу і покладаємо великі надії на те, що S23 Ultra стане ще одним потужним апаратом.

Можна з упевненістю припустити, що обидва телефони будуть абсолютними потужними апаратами і в обох буде зроблено акцент на фотографії. Однак малоймовірно, що S23 Ultra конкуруватиме за ціною: очікується, що ціни на нове покоління залишаться колишніми (1200 доларів). Однак OnePlus 11 може бути більш конкурентоспроможним, оскільки чудовий 10 Pro коштував лише 899 доларів при запуску, а зараз його ціна становить лише 799 доларів. Чи буде OnePlus агресивніший з цінами цього разу, ще доведеться побачити, але, можливо, варто почекати лютого, перш ніж вирішувати, куди витратити свої гроші.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Лужна Софія

Відповідальна та цілеспрямована. Спокійна і витривала. Борець за справедливість. Сфера інтересів: технології, які змінять майбутнє.

Опублікував
Лужна Софія
Tags: Google Pixel
  • Останні записи

    Як зарядити телефон без електрики: 12 простих способів

    Тотальне вторгнення Російської Федерації та регулярні обстріли наших сіл і міст ворожими безпілотниками та ракетами…

    08.05.2024

    Е-кабінет для військовозобов’язаних запустять у червні: які дані у ньому будуть

    В Україні електронний кабінет військовозобов'язаного планують запустити на початку червня 2024 року. Про це повідомила заступниця голови Міноборони Катерина…

    08.05.2024

    Які смартфони Motorola мають отримати Android 15

    15 версія Android ще не вийшла, але автори порталу Gizmochina вже підрахували, які пристрої Motorola…

    08.05.2024

    Apple запатентувала конструкцію шарніру для складаного iPhone

    Ще у жовтні 2023 року Apple подала заявку на патент, який описує конструкцію шарніру для…

    08.05.2024

    iPod Nano з’явився в рекламі Apple, присвяченій ще тоншому iPad Pro

    Новий iPad Pro змістив iPod nano з позиції найтоншого пристрою в історії компанії Apple, і…

    08.05.2024

    Головна функція Galaxy 2024 раптово з’явилася на iPhone

    Компанія Google впровадила у свій iOS-додаток опцію швидкого пошуку інформації після того, як її презентували…

    08.05.2024