Xiaomi оновить сімейство смартфонів Redmi Note 9 до новітньої MIUI 14

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як відомо, компанія Xiaomi традиційно випускає для пристроїв брендів Xiaomi, Redmi та Poco два оновлення операційної системи Android та три оновлення оболонки MIUI, але, з не зовсім ясної причини, виробник вирішив оновити смартфони серії Redmi 9 та Redmi Note 9 до MIUI 14, яку вони отримати начебто не повинні.

Про це свідчить той факт, що відповідні прошивки, побудовані на операційній системі Android 12 і включають нові патчі безпеки, вже проходять внутрішнє тестування. Йдеться про наступні збірки MIUI 14:

  • Redmi 9 (кодове ім’я lancelot) – 14.0.0.1.SJCCNXM, 14.0.0.1.SJCMIXM
  • Redmi Note 9 (кодове ім’я merlin) – 14.0.0.1.SJOCNXM, 14.0.0.1.SJOMIXM
  • Redmi Note 9S (кодове ім’я curtana) – 14.0.0.1.SJWMIXM
  • Redmi Note 9 Pro (кодове ім’я joyeuse) – 14.0.0.1.SJZMIXM
  • Redmi Note 9 Pro 5G (кодове ім’я gauguin) – 14.0.0.3.SJSCNXM

Багатьом відомо, що апарати лінійки Redmi Note 9 отримали MIUI 13 дуже пізно, а сам вихід оновлень супроводжувався численними помилками, проблемами зі стабільністю та продуктивністю, а також відгуками прошивок, що, м’яко кажучи, зовсім не сподобалося користувачам.

Очевидно, виробник вирішив таким чином «реабілітуватися» перед своїми шанувальниками, випустивши для багатостраждальних у плані останніх оновлень апаратів, новітню фірмову оболонку MIUI 14.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Тим більше, ядро ​​самої MIUI 14 серйозно перероблене в плані споживання системних ресурсів і стабільності роботи і, ймовірно, розробка прошивок для відносно старих апаратів буде не такою складною справою.

Шановні читачі! Ставте, будь ласка, лайки і коментуйте матеріали, що сподобалися – це найкращий спосіб допомогти розвитку нашого каналу і додатковий для нас стимул для створення все більш цікавого контенту!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.