Google Pixel Fold матиме кращий механізм складання, ніж Galaxy Z Fold 4

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Гнучкі смартфони позиціонуються як наступна велика інновація у галузі смартфонів. Виробники орієнтуються на два форм-фактори. З одного боку, ми маємо такі пристрої, як Galaxy Z Flip 4, який має компактний дизайн. При цьому Galaxy Z Fold 4 повністю стирає грань між смартфоном та планшетом завдяки величезній сенсорній поверхні.

Один із недоліків гнучких смартфонів пов’язаний з місцем їх складання, тому що на екрані зазвичай видно сліди. Різні механізми для руху екрану можуть спричинити попадання в корпус непотрібних частинок.

Google це великий виробник, який планує стати лідером у виробництві гнучких смартфонів. Компанія вже інвестує у розробку програмної платформи для таких пристроїв і невдовзі представить свій перший смартфон. Очікується, що Android 14 запропонує низку оптимізації спеціально для Pixel Fold.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За словами AndroidPolice, Google Pixel Fold схоже пропонує вирішення цього недоліку. На відміну від Samsung, де ми очікуємо на інше співвідношення сторін і більш широкий сенсорний екран, як у звичайних смартфонів. У розгорнутому стані Pixel Fold має товщину всього 5,7 мм у найтоншому місці і досягає 8,7 мм. з опуклістю камери.

Google використовуватиме той самий механізм, що і в Oppo Find N це повністю усуне зазор між двома половинками екрану. Внутрішній дисплей матиме м’якіший кут складання завдяки зміненій конструкції шарніра.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.