З’явилися характеристики, ціни та дата виходу iPhone 15 Pro

Різні інсайдери повідомляють ту саму інформацію про новий дизайн

Інсайдер та концепт-художник Костянтин Міленін, який у минулому точно передбачив дизайн нових iPad, виклав нові рендери майбутнього смартфона iPhone 15 Pro

Дизайн на нових рендерах відповідає інформації, яку раніше опублікували інші інсайдери: Apple відмовиться від корпусу із гострими гранями. Чимало користувачів скаржаться, що великі смартфони некомфортно довго тримати в руках без чохлів.

Джерела сходяться в тому, що по всьому периметру задньої панелі iPhone 15 Pro будуть заокруглення. У цьому плані новинка нагадуватиме iPhone 5C, однак у нього був пластиковий корпус, тоді як iPhone 15 Pro приписують корпус із титанового сплаву, який дозволить помітно знизити масу пристрою.

У жовтні 2022 року Apple оголосила про перехід на USB-C до майбутніх iPhone. Справа у дотриманні нових правил Євросоюзу — за ними виробники смартфонів та інших електронних пристроїв мають використовувати єдиний порт для заряджання.

iPhone 15

  • Процесор та пам’ять. За даними Weibo, в iPhone 15 використовуватиметься чіп A16 від iPhone 14 Pro 6 Гб ОЗП.
  • Камера. 12 МП + 12 МП, повідомляють у Gadgets Now.
  • Екран. 6,1 дюйми, пишуть в MacRumors.
  • Акумулятор. Немає даних.

Ціна iPhone 15 в Україні поки невідома. Офіційний прайс на 14-е покоління у ретейлерів починався з позначки 40 000 гривень. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.