Періскопічний об’єктив від iPhone 15 Pro Max з’явиться в обох моделях iPhone 16 Pro у 2024 році

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

iPhone 15 Pro Max стане єдиним смартфоном Apple у 2023 році, який отримає перископічний об’єктив камери та значно покращений оптичний зум, причому це обладнання стане особливістю обох Pro-моделей лише наступного року.

За даними The Elec, Apple планує, що перископічний телеоб’єктив стане ексклюзивною особливістю цього року iPhone 15 Pro Max, що підтверджує доповідь аналітика Мінґ-Чі Куо. Раніше він та інший аналітик Джефф Пу заявляли, що iPhone 15 та iPhone 15 Plus отримають камеру на 48 МП. У корейській доповіді стверджується, що в 2024 Apple зробить систему перископічних об’єктивів особливістю обох моделей iPhone 16 Pro.

Рішення Apple зробити апаратні функції ексклюзивними для 6,7-дюймової моделі iPhone 15 Pro Max цього року, швидше за все, викличе розчарування у потенційних користувачів, які шукають найкращі функції меншої 6,1-дюймової Pro-моделі. Apple не робила відмінностей у характеристиках камери між моделями Pro з часів iPhone 12 Pro та iPhone 12 Pro Max.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Чутки говорять про те, що буде збільшена різниця між iPhone 15 Pro та iPhone 15 Pro Max, частково через більш високі продажі iPhone 14 Pro Max, ніж очікувалося. Марк Гурман з Bloomberg заявив, що iPhone 15 Pro Max може бути перейменований в iPhone 15 Ultra, подібно до нових Apple Watch Ultra.

З урахуванням очікуваного вересневого релізу iPhone 15 додаткові подробиці про нього поки що досить нечисленні, проте очікується, що Apple перейде на USB-C і впровадить Dynamic Island у всі моделі цього року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.