Декілька крутих функцій пристроїв Samsung

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Виробники смартфонів змагаються один з одним, і це не секрет. Кожну круту фішку вони намагаються розвинути максимум, а головне, щоб було краще, ніж у конкурентів. Колись Apple були поза досяжністю за кількістю та якістю інноваційних розробок, впроваджених у пристрої. Зараз пристрої на базі Android цілком конкурентоспроможні.

Наприклад, гаджети Samsung. Однією з переваг айфонів досить довго була чітка та продумана екосистема, тобто коли пристрої Apple синхронізувалися та працювали разом просто ідеально. Так ось на сьогоднішній день Sаmsung анітрохи не відстає. Південнокорейська компанія продумала свою екосистему настільки, що навіть Apple є про що подумати, розробляючи такі моделі своїх пристроїв.

Гаджети Samsung працюють у зв’язці так, як цього вимагають сучасні користувачі. До речі, виробники зробили правильний напрямок для розвитку, коли вибрали екосистему, а не навороти окремого пристрою.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Samsung своїх не кидає

У пристроях Samsung є одна перевага, яка ставить їх на щабель вище за інших. Це якась взаємодопомога між гаджетами. Зворотна зарядка працює не лише між двома смартфонами, а й із навушниками чи годинниками.

Багато виробників у 2022 році наголошували на зарядку. Samsung зробив крок далі за інших. З реверсивною зарядкою ви більше не залишитеся з розрядженими навушниками або з погаслим смарт-годинником.

Користувачеві потрібно зайти в налаштування та увімкнути цю опцію, щоб поділитися зарядом з будь-яким пристроєм екосистеми. Можна прикласти трубки смартфонів один до одного, щоб передати частину заряду слабшому пристрою. Це може бути не другий смартфон, а годинник. Та що завгодно, аби там була потрібна опція та підтримка стандарту Qi.

Слухаєш сам – поділись

Це не остання розробка Sаmsung, проте вона настільки унікальна, що не можна про неї промовчати, розповідаючи про переваги їх екосистеми. Користувачі даних смартфонів мають можливість підключити до пристрою більше однієї пари навушників. Це може бути не смартфон, а будь-яке джерело звуку від Sаmsung.

Щоб все запрацювало, необхідно переконатися, що на пристрої є версія Bluetooth 5.0 і наступні. Якщо це не так, потрібно оновитися.

Далі потрібно переконатися, що на пристрої є функція Music Share, яка забезпечує можливість підключення декількох навушників.

Якщо всі функції та оновлення в зборі, можна переходити до підключення. Для цього:

  • у меню швидкого доступу (свайп вниз по екрану) знайдіть опцію Music Share та активуйте її;
  • дайте необхідний дозвіл на підключення пристроїв до смартфону;
  • увімкніть звук на навушники, і всі, хто підключився, зможуть слухати разом з вами на їхніх навушниках.

Це вам не просто якийсь Андроїд. Це екосистема, яка додала ефективності та комфорту користувачам Sаmsung.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.