Categories: Смартфони

Спливла страшна правда: новий Xiaomi Redmi Note 5 для Китаю жахливий

Share

Минулого тижня на території Китаю відбувся офіційний анонс смартфона Xiaomi Redmi Note 5 AI Dual Camera, який всі називають по-різному, але суть від цього не змінюється. На офіційному сайті виробника чітко сказано, що даний мобільний пристрій володіє новою подвійною камерою, роз’ємом USB Type-C, підтримкою штучного інтелекту і швидкої зарядки Quick Charge 3.0, а крім того рядом інших крутих особливостей. Отримати все це покупці можуть за низькою ціною.

Проте, відразу після анонса, в мережу потрапили «живі» фотографії смартфона Xiaomi Redmi Note 5 для Китаю, за якими стало зрозуміло, що мобільний пристрій позбавлене роз’єму USB Type-C, замість якого на нижньому торці металевого корпусу телефону красувався microUSB. Тоді багато хто сприйняв цю інформацію за фейк, проте сьогодні, за кілька годин до початку продажів нового телефону в Піднебесній, знову страшна правда.

Нам вдалося роздобути фотографії смартфона Xiaomi Redmi Note 5 за пару годин до офіційного старту продажів, на яких мобільний пристрій сфотографований з усіх боків. Опубліковані знімки є незаперечним доказом того, що новий телефон від Xiaomi виявився жахливим, а провиною всьому нахабна брехня з боку його виробника, який дуже сильно всіх обдурив.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На одній з фотографій видно, що на нижньому торці Xiaomi Redmi Note 5 AI Dual Camera знаходиться самий звичайний інтерфейс microUSB. Це означає, що телефон не тільки позбавлений універсального роз’єму, але ще і технології швидкої зарядки Quick Charge 3.0, тому як в світі немає телефонів, що володіють підтримкою QC 3.0 і оснащених інтерфейсом microUSB. Все це говорить про те, що Xiaomi нахабно збрехала всім покупцям телефону, приховавши правду.

Тепер, коли відома правда, багато покупців напевно відмовляться від покупки смартфона Redmi Note 5 в Китаї, або ж скасують на нього оформлені попередні замовлення. Ті люди, які їх вже оплатили, а таких напевно знайдеться дуже багато, вимагатимуть повернути кошти, тому як вони оформляли замовлення на мобільний пристрій із сучасним роз’ємом USB Type-C і підтримкою швидкої зарядки Quick Charge 3.0 від Qualcomm, а не застарілим microUSB, який доживає свої останні роки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив ТНТУ, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, нові медіа, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Головний редактор iTechua.com. Дякую, що читаєте нас. Є питання, пропозиція або щось цікаве? Пишіть на skarbykdj@gmail.com

View Comments

  • Огого, старий розйом юсб, та не може такого бути, всьо: телефон - повний отстой, ніхто не купить, нокія н80 кращий. По факту, тільки дауна буде вибирати телефон, основуючись на типів юсб.

  • Удобство нового разъема под вопросом,пока массово у людей зарядки микроюсб.

  • При чому тут брехня?Смартфон і не повинен був вийти з usb type-c.Відмінний бюджетний смартфон!

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    Як зрозуміти, що смартфон скоро зламається: топ-3 ознаки

    Всі користувачі повинні знати про ознаки поломки мобільного телефону, що наближається. Без цієї життєво важливої…

    03.05.2024

    Xiaomi та Google терміново оновлюють програмне забезпечення через проблеми у смартфонах

    ІБ-компанія Oversecured виявила проблеми в Android -додатках від Xiaomi та Google Android Open Source Project (AOSP), що впливають на користувачів по…

    03.05.2024

    Названо моделі Google Pixel, які не отримають оновлення до Android 15

    Стало відомо, коли може початися розповсюдження Android 15 на пристрої Google Pixel і які моделі…

    03.05.2024

    Названо найкращі смартфони за співвідношенням ціни та якості за версією AnTuTu

    Фахівці бенчмарку поділилися своїм баченням найзбалансованіших смартфонів одразу у чотирьох категоріях, починаючи від бюджетників та…

    03.05.2024

    Apple зменшить ще одну деталь iPhone 16

    Якщо вірити представленим знімкам, компанія змінила систему бездротової зарядки. Про це пише портал 9To5Mac, посилаючись…

    03.05.2024

    Виробництво OLED-панелей для iPad Pro призведе до змін iPhone 16

    Перехід на OLED в iPad - це те, над чим уже багато років працюють. Незважаючи…

    03.05.2024