Користувачі нарікають на дивний дефект корпусу iPhone 14 Pro

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У мережі з’являються скарги на дивні плями на корпусі нових iPhone 14 Pro та iPhone 14 Pro Max. Повідомлення з’явилися на форумі MacRumors.

Згідно з постами постраждалих користувачів, вони виявляють на своїх смартфонах дивні плями. Дефект проявляється тільки на iPhone 14 Pro та iPhone 14 Pro Max, оскільки вони мають глянцеву сталеву рамку. Плями зазвичай виявляються на кольорових смартфонах, тобто на тих, де рамка забарвлена. 

Судячи з фотографій, у процесі фарбування Pro-моделей iPhone 14 щось пішло не так. Користувачі знаходять великі та маленькі плями, які зазвичай світліші, ніж сама рамка. У деяких випадках вони нагадують потертість від чохла, але найчастіше це світлі овальні ділянки поверхні. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
Спочатку власники думають, що це бруд, але відтерти плями не виходить ні водою, ні спеціальними рідинами, що містять спирт, ні тканиною з мікрофіброю. Деякі «постраждалі» намагалися змінювати смартфони в магазині, але натомість їм видавали пристрої з тим самим дефектом. Учасники форуму кажуть, що єдиний спосіб уникнути таких плям – купити iPhone 14 Pro у кольорі Silver, оскільки у нього не забарвлена ​​рамка.

На даний момент зафіксовано не так багато подібних скарг , але не виключено, що незабаром їх побільшає. Зазвичай Apple реагує на заяви про дефект тільки коли він проявляється масово і викликає публічні обговорення у ЗМІ та соцмережах. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.