Стали відомі характеристики і ціна смартфона Huawei Enjoy 8E

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Профільний портал Slashleaks опублікував рендери і технічні характеристики ще не деб’ютованого смартфона Huawei Enjoy 8E.

Що розповіли

Новинка оснащена новомодним 5,7-дюймовим HD + екраном (+1440 на 720 пікселів), процесором Qualcomm Snapdragon 430, 3 гігабайтами оперативної пам’яті і 32 гігабайтами вбудованої пам’яті. Основна здвоєна камера отримала датчики зображення на 13 і 2 мегапікселя. Фронтальна – на 5 Мп. В обох є світлодіодні спалахи. Є сканер відбитків пальців на задній кришці і порт microUSB. Обсяг батареї – 3000 мАч. Габарити пристрою – 152,4 × 73 × 7,8 мм, вага – 150 грамів. Управляти Huawei Enjoy 8E буде ОС Android 8.0 Oreo.

Коли чекати

Huawei Enjoy 8E повинні представити 30 березня за ціною 173 долари США( 4 600 гривень ). Апарат вийде в декількох кольорах, але зараз відомо тільки, що одним з них буде золотий.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Чого чекати

Чекаємо вже класичний безрамковий бюджетник з подвійною камерою, середньою начинкою і приємним зовнішнім виглядом. Нічим особливим виділятися цей смартфон не буде, але складе гідну конкуренцію моделям Meizu M6s і Xiaomi Redmi 5 .

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.