Краще OnePlus 11 продаються тільки iPhone: дані за категорією $600–900 з популярного китайського магазину JD.com

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Продовжують з’являтися свіжі дані про відмінні результати продажу нового флагманського смартфона OnePlus 11, який надійшов у продаж у Китаї минулого тижня.

Згідно з новим рейтингом популярного китайського магазину JD.com, у ціновому діапазоні від 600 до майже 900 доларів OnePlus 11 займає третє місце з продажу серед усіх пристроїв (Android та iPhone). Перше та друге місце посідають iPhone 14 та iPhone 13 відповідно.

До цього повідомлялося, що OnePlus 11 очолює рейтинг смартфонів на базі Android вартістю понад 600 доларів на платформі Tmall. Телефон побив рекорд продажу першого дня серед усіх моделей на базі Snapdragon 8 Gen 2 менш ніж за годинуЗгідно з офіційними даними, смартфон OnePlus 11 зараз займає перше місце з продажу пристроїв на базі Snapdragon 8 Gen 2 в Китаї, майже вдвічі випереджаючи Xiaomi 13.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

OnePlus 11 отримав 6,7-дюймовий екран з роздільною здатністю 2K, однокристальну систему Snapdragon 8 Gen 2, основну камеру, що включає датчики зображення з роздільною здатністю 50, 48 і 32 Мп, а також 16-мегапіксельну фронтальну камеру. Місткість акумулятора – 5000 мА•год, смартфон підтримує 100-ватну зарядку.

У OnePlus 11, крім інших нововведень, дебютував новий вібраційний двигун Bionic Vibration Motor. Лі Цзе, президент OnePlus China, заявив, що це найкращий вібромотор в Android-смартфонах, який дозволяє отримати нові враження.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.