Подумайте двічі, перш ніж купувати Samsung Galaxy S22 прямо зараз

Очікується, що лінійка Galaxy S23 від Samsung буде запущена в лютому, а це означає, що Galaxy S22, який ви думаєте про покупку, не здаватиметься таким блискучим і новим лише за кілька тижнів. Навіть якщо ви просто хочете отримати знижку і не обов’язково мати новий телефон, є вагомі причини зачекати.

Найбільшим з них, звичайно ж, є те, що сімейство Galaxy S23, ймовірно, матиме процесор Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2, який повинен забезпечити такі переваги, як покращена графіка та енергоефективність. Як повідомляється, зображення, що просочилися, опубліковані в блозі WinFuture , також вказують на те, що в магазині може бути трохи інший дизайн.

Однак найбільш значне оновлення очікується для Galaxy S23 Ultra, який, за чутками, отримає 200-мегапіксельну камеру, повідомляє Ice Universe.

Ці зміни можуть здатися незначними, особливо коли йдеться про звичайні Galaxy S23 та Galaxy S23 Plus. Але все ж таки краще почекати, якщо є можливість.

Ви отримаєте більше довговічності від Galaxy S23 у порівнянні зі старим телефоном, таким як Galaxy S22, з двох простих причин. По-перше, процесор новіший, тому продуктивність залишатиметься високою протягом більш тривалого періоду часу. Але важливішим моментом є те, що він, швидше за все, отримає додатковий рік оновлень програмного забезпечення та безпеки.

Минулого року Samsung зобов’язалася запропонувати чотири покоління оновлень Android та п’ять років оновлень безпеки для Galaxy S22, і, ймовірно, вона зробить те саме для Galaxy S23. Galaxy S22 вже пройшов рік у цьому циклі оновлення.

У будь-якому випадку у вас може виникнути спокуса купити Galaxy S22, оскільки через Samsung та інших роздрібних продавців є безліч пропозицій. Я закликаю вас враховувати, що аналогічні знижки на лінійку Galaxy S23 можуть з’явитись після запуску пристроїв. Торік, наприклад, AT&T скинула 800 доларів із Galaxy S22, навіть продавши старий зламаний телефон. Минулого року Samsung також запропонувала кілька вигідних пропозицій для просування сімейства Galaxy S22 під час запуску. Ті, хто заздалегідь замовив пристрій до 24 лютого, мали право перейти на наступний рівень зберігання та отримати кредит Samsung, який можна було використовувати для придбання Galaxy Watch 4 або проектора Samsung Freestyle.

Також є можливість, що ми побачимо деякі знижки на Galaxy S22 після запуску Galaxy S23. Samsung випустила Galaxy S21 FE в 2022 році як дешевшу альтернативу Galaxy S22, орієнтовану на аудиторію, яка зазвичай воліє заощадити кілька доларів, вибираючи модель попереднього року. Оскільки Samsung не випустила Galaxy S22 FE, можливо вона збереже версію Galaxy S22 за нижчою ціною.

У будь-якому випадку, краще почекати, якщо ви можете це зробити. Дізнавшись про те, що може запропонувати Galaxy S23, і дізнайтеся, які знижки доступні, ви зможете ухвалити зважене рішення. І, звичайно ж, CNET буде багато порад про те, чи варто оновлювати Galaxy S23 після його запуску.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.