Samsung Galaxy Fold 5 може отримати оновлення дизайну

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ми завжди очікували, що смартфони будуть ставати краще рік у рік, але якщо вірити останнім чуткам про Samsung Galaxy Fold 5, то складний телефон матиме ключове покращення в плані дизайну.

За даними південнокорейського видання Naver, Samsung збирається використовувати в Galaxy Fold 5 шарнір у формі краплі води, що означає, що пристрій зможе складатися повністю плоским, без проміжків між двома половинками дисплея.

Декілька телефонів від китайських виробників вже використовують такий підхід до дизайну для своїх складних пристроїв, але ціною повної водонепроникності. Однак Samsung, очевидно, збирається додати нову форму шарніра, зберігши рейтинг IPX8 для телефону.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ще міцніший
Samsung Galaxy Fold 4 – чудовий складний телефон, і ми б не сказали, що у нього є якісь проблеми з міцністю, але шарнір waterdrop означає менше навантаження на згин дисплея, а це має означати, що надійність пристрою знову підвищиться .

З роками ми спостерігаємо постійне вдосконалення технології доладних телефонів, і зараз ці пристрої знаходяться далеко попереду того, що було на початку – і це робить їх більш привабливими для споживачів.

У доповіді йдеться про те, що Samsung фактично володіє патентом на шарнір такого типу з 2016 року. Неясно, чому він не був реалізований досі, але це може бути пов’язане з удосконаленням технології або здешевленням.

Аналіз: підвищена міцність означає більше конкурентів
Перший Galaxy Fold дебютував у 2019 році, і з того часу технологія складаних телефонів значно покращилась. П’яте втілення пристрою ми отримаємо пізніше у 2023 році, разом із (швидше за все) наступником Samsung Galaxy Flip 4.

У міру підвищення надійності та покращення виробничих процесів це сприятиме появі на ринку нових виробників телефонів. В даний час тільки Samsung та китайські технологічні компанії випускають складні телефони для споживачів.

Наступним великим запуском телефону може стати Google Pixel Fold: він може з’явитися вже в травні 2023 року. Також ходять чутки про складний iPhone, але, можливо, ми будемо чекати на появу цього пристрою до 2024 або 2025 року.

Що б не робили інші виробники, Samsung завжди буде мати перевагу перед ними, і компанія сподівається, що цього буде достатньо, щоб дати Fold та серії Flip перевагу на ринку, який ставатиме все більш конкурентним.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.