Величезний витік про Samsung Galaxy S23 показує телефон з усіх боків

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В останні тижні ми не відчували браку витоків інформації про Samsung Galaxy S23, а тепер зображення телефонів цієї серії у високій якості – які, схоже, є офіційними рендерами телефонів від Samsung – потрапили в Інтернет.

Ці зображення отримані від відомого тайпстеру Евана Бласса і означають, що ми маємо дуже гарне уявлення про те, чого очікувати, коли ці пристрої будуть нарешті представлені та показані світові належним чином.

Урочисте дійство відбудеться 1 лютого, тобто в середу. Захід Unpacked, який проводить Samsung, буде перш за все присвячений серії Galaxy S23, хоча Samsung завжди може здивувати нас і додатковим обладнанням.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Чотири кольори

У цьому витоку ми отримуємо повне уявлення про Samsung Galaxy S23, Samsung Galaxy S23 Plus та Samsung Galaxy S23 Ultra, а також чотири різні кольори, на які можна поглянути – бежевий, чорний, зелений та світло-рожевий відтінки вже були представлені у витоках .

Навіть для пристроїв у галузі, де пристрої зазвичай розкриваються заздалегідь, витоків Samsung Galaxy S23 було дуже багато. Тепер ми знаємо про ці телефони практично всі, включаючи можливі оновлення вбудованої пам’яті.

Ми також очікуємо значного покращення можливостей камери цих телефонів, особливо у моделі Ultra. Ми, звичайно, повідомимо вам про всі офіційні анонси та розкриття, коли Samsung зробить їх 1 лютого.

Аналіз: виглядає добре

Фото Samsung Galaxy S23, які щойно просочилися в мережу, приєднуються до інших зображень телефонів, які ми бачили раніше – і тут немає жодного серйозного оновлення з погляду естетики цих нових телефонів 2023 року.

Ви помітите, що в той час як Samsung Galaxy S22 та Galaxy S22 Plus мали піднятий модуль задньої камери, тут об’єктиви розміщені окремо і виступають із задньої частини телефонів, слідуючи дизайну Galaxy S22 Ultra.

В іншому все дуже схоже на те, що ви очікували: тонкі обідки навколо дисплея, вигнутіший вигляд для моделі Ultra, а також кілька нових шпалер на честь цієї події з назвою нового флагманського смартфона від Samsung.

Основні оновлення цього року для серії Galaxy S відбуватимуться всередині телефонів, і це нас цілком влаштовує – всі 2022 телефони, які випустила Samsung, були в повному порядку з погляду їхньої естетики.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.