Samsung прибере одну із флагманських моделей з 2024 року

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Днями ми розповідали про швидкий анонс лінійки флагманів Samsung Galaxy S23, яка складатиметься з трьох моделей: S23, S23 Plus і S23 Ultra. Проте вже зараз з’являються чутки про серію наступного модельного року, в якій ми швидше за все не побачимо S24 Plus.

Згідно зі звітом The Elec, Samsung планує виключити Galaxy S24 Plus із серії Galaxy S24 у 2024 році. Це означає, що буде випущено лише стандартний Galaxy S24 і дорожчий Galaxy S24 Ultra. Повідомляється, що у роботі знаходяться лише проекти “DM1” (Samsung Galaxy S24) та “DM3” (Samsung Galaxy S24 Ultra). Проект “DM2”, який має стати Samsung Galaxy S24 Plus, відсутній.

Судячи з усього, модель Plus не така популярна, як інші дві моделі серії, і у неї погані продажі. Видання, посилаючись на дані Gfk, повідомляє, що минулого року було продано лише 5,5 млн. одиниць Galaxy S22 Plus, що становить близько 17% від загального обсягу постачання серії Galaxy S22. Базова та Ultra пристрої склали 38% та 45% від загального обсягу поставок 2022 року відповідно.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Крім того, повідомляється, що Samsung розглядає можливість скорочення кількості моделей у серії Galaxy A. Повідомляється, що бренд продовжить випуск нових моделей у серіях Galaxy A1x, A3x та A5x. Однак, він може припинити випуск серії A2x. Скоротивши кількість малоефективних смартфонів (з погляду продажу), Samsung може підвищити свою рентабельність.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.