ТОП-10 потужних недорогих телефонів для ігор 2022 року

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

5. Huawei Honor x7

Великий якісний дисплей діагоналлю 6,7» з HD роздільною здатністю. Майже безрамковий. Гідна кольоропередача та яскравість. На сонці поводиться чудово. Частота оновлення екрана 90 Гц.

Хороша автономність із батареєю на 5000 мА*год із підтримкою швидкої зарядки 22.5W. Вистачає приблизно на 1,5-2 дні активного використання. До 100% заряджається за 1,5 години.

В іграх поводиться цілком гідно, правда насолодитися високим рівнем графіки не вийде. А от на середніх і низьких налаштуваннях цілком можливо. Базові завдання виконує без нарікань, працює спритно, що досягається завдяки обсягу оперативної пам’яті 4 Гб. Для своїх грошей цілком гідно поводиться.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Динамік гучний, але гарне звучання тільки на середніх частотах, та й баси йому не під силу.

Приємне доповнення – камера на 48 Мп з автофокусом та спалахом видає якісні знімки. Відеозапис не в найвищій роздільній здатності, зате зі швидкістю 60 кадрів в секунду.

4. OPPO A74

Якісний екран з AMOLED матрицею та роздільною здатністю FullHD. Яскравий, соковитий, з добрими кутами огляду. Прекрасно поводиться на сонці.

Не найпотужніший процесор Snapdragon 662, але при цьому працює спритно і без нарікань. У важких іграх некомфортно грати навіть середніх налаштуваннях. На низьких почувається набагато краще.

Ємна батарея на 5000 мА*год. Вистачає на 1,5-2 дні активного використання. Підтримує швидку зарядку, до 100% сягає годину.

Фронтальна камера на 16 Мп, основна на 48 та дві додаткові по 2 Мп. Якість приємно вражає. Видає якісні фото під час зйомки і вдень, і ввечері. Краще за ці гроші не знайти. Зйомка відео у FHD зі швидкістю 30 кадрів із посередньою електронною стабілізацією.

Хороший звук одного динаміка, цілком пристойний даної моделі. Коротка оболонка операційної системи. Нема реклами.

3. INFINIX HOT 11S

Шикарний великий дисплей з діагоналлю 6,78 дюйма, високою роздільною здатністю FHD і частотою оновлення екрана 90 Гц. Вже ці показники повністю виправдовують свою ціну. Щоправда, адаптивне регулювання яскравості працює не найкращим чином.

З процесором Helio G88 та 4 Гб оперативної пам’яті працює дуже спритно. Найшвидший телефон до 10 тисяч гривень. Круто відтворює ігри середніх налаштуваннях. Можна спробувати і на високих, але тут можуть з’явитися лаги. Частота тачу 180 Гц, є окремий ігровий режим. Чи не нагрівається.

Незважаючи на великий і якісний дисплей і потужний процесор, має гарну автономність. Батарейка на 5000 мАг, швидка зарядка 18 Вт. За півгодини сягає 100%. Заряду вистачає на день активного користування.

Камера не найкраща, але для цієї ціни гідна. Фронталка на 8 Мп із середньою якістю зйомки, основна на 50 Мп, 2 Мп для макро-зйомки та 0,3 Мп, заявлені для покращення якості роботи основної камери. Лише не зовсім зрозуміло, як це працює. У режимі “супер ніч” видає класні знімки. А відео не вражає – знімає у різних режимах без стабілізації взагалі.

Непогана якість звуку. За нього відповідає стереодинамік. З ним приємно слухати і музичні треки, і дивитися відео та грати. Велика кількість налаштувань для покращення звуку, зокрема еквалайзер.

2. realme NARZO 50A

Не видатний характеристиками IPS-екран діагоналлю 6,5 дюймів з роздільною здатністю HD+ і не кращою яскравістю. Частота оновлення екрана лише 60 Гц. Але чекати більшого у цій ціновій категорії не доводиться. До того ж пікселі не проглядаються, тому екран цілком гідний.

MediaTek Helio G85 – потужний процесор, що відповідає за продуктивність гаджета. У сукупності з 4 Гб оперативної пам’яті телефон стає гарним робочим конячком. Справляється з більшістю завдань. Працює спритно.

Тяжкі іграшки на середніх налаштуваннях відтворює плавно, без будь-яких нарікань, не гальмує. На високих налаштуваннях, звичайно, вже так добре не поводиться.

А з автономністю тут все гаразд. Ємна батарея на 6000 мА*год. За середнього режиму експлуатації його вистачить на 2-2,5 дня. Супершвидка зарядка відсутня, що за такої ємності не дуже приємний нюанс. До 100% заряд сягає 2 години.

Камери на 50/2/2 Мп знімають гідно, але при хорошому освітленні. Є нічний режим, але з його використанням на кадрах видно шуми. Фронтальна камера на 8 Мп. Відеозапис лише у форматі FHD без будь-якої стабілізації.

Динамік досить гучний, звук видає непоганий. Але динамік лише один, другий би не завадив.

1. Infinix Note 11 Pro

Акумулятор на 5000 мАг, швидка зарядка 33 Вт, до 100% заряджає трохи більше ніж за годину. Гідний показник автономності – 8 годин 46 хвилин працює в активному режимі без підзарядки.

Відмінна риса — практично чиста та незаспамлена рекламою оболонка операційної системи Android 11 v10, яка відрізняється глобальною переробкою зовнішнього вигляду та деякого функціоналу. На жаль, у ньому не передбачено модуль безконтактної оплати. Прошивка відверто сира.

Якісне звучання забезпечують стереодинаміки. Прекрасно відтворює музику, фільми та ігри.

Ігровий процесор Helio G96 підтримує частоту оновлення екрана 120 Гц. Є можливість виставити мінімальну частоту в 60 Гц або автоматичне підстроювання під виконання завдань. Продуктивний двигун з відео-прискорювачем Mali-G57 MC2, що в сукупності дає швидку та плавну роботу без перебоїв.

Оснащений лінійним вібромотором та графітовою системою охолодження. Смартфон взагалі не гріється. Системні налаштування дозволили вивести поточну частоту кадрів кожної з ігор. Щоправда, найважчі та найпотужніші можуть підвисати.

Гідна за якістю камера в 64 Мп, телеоб’єктив на 13 Мп, 2 Мп макро-камера та 16 Мп фронтальна. Є режим нічної зйомки. Портрети з використанням телеоб’єктива виходять дуже якісними з гарною деталізацією. Запис відео доступний у 4К, FHD та HD форматах, стабілізація в максимальній роздільній здатності недоступна.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.