Кнопковий телефон з потужною батареєю: топ-7 моделей

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Кнопкових телефонів із гарною батареєю дуже багато, і вибрати серед них найкращий зовсім непросто. Сподіваємося, що сьогоднішній топ полегшить це завдання, адже у ньому є гаджети на будь-який смак.

Прості дзвонилки досі мають величезну популярність. Їх цінують за дуже доступний цінник, відмінну автономність та простоту використання. Багато телефонів настільки невибагливі, що їх можна брати з собою в походи та використовувати у найважчих умовах, де простий смартфон банально не виживе. І, звичайно, всі кнопкові телефони з потужним акумулятором легко обійдуться без інтернету та заповітних букв 4G, що іноді може бути надзвичайно важливим.

Окремий пласт таких пристроїв – для дідусів. Подібні гаджети відрізняються гучним динаміком екраном, що легко читається, а, що найголовніше, зручною клавіатурою з великими кнопками і відмінною автономністю. Сподіваємося, що наш топ кнопкових телефонів з потужним акумулятором допоможе вибрати відповідний пристрій.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Найкращі кнопкові телефони з потужним акумулятором

У нашому рейтингу представлені різні кнопкові телефони, переваги яких не обмежуються ємною батареєю.

З величезним дисплеєм – INOI 354Z

  • Екран: 3,5 дюйми, 480х320 пікселів
  • Акумулятор: 3000 мАг

Великий дисплей прийдеться до місця не тільки в смартфоні, але і простому кнопковому телефоні. Яскравим прикладом цього стала модель INOI 354Z з величезним екраном діагоналлю 3,5 дюйма та роздільною здатністю 480х320 пікселів. На такому дисплеї відмінно видно будь-яку інформацію, чи то текстове повідомлення, чи іконки інтерфейсу, що, без сумніву, оцінять і літні родичі та люди з найвидатнішим зором.

До того ж, INOI 354Z гарний сам по собі. Солідний дизайн телефону вдало поєднує ребристу задню панель, металеві вставки з боків та потужний ліхтарик на верхній грані. Зовсім не зайвою тут виглядає і ємна батарея на 3000 мАг, якої вистачить до 16 годин розмов, а встановивши в гаджет карту пам’яті об’ємом до 32 Гбайт, ви зможете використовувати його як плеєр, транслюючи звук Bluetooth або 3,5-мм вихід на навушники.

Універсал на всі гроші – Philips Xenium E590

  • Екран: 3,2 дюйми, 320х240 пікселів
  • Акумулятор: 3100 мАг

Philips Xenium E590 виділяється серед маси конкурентів чудовою камерою з роздільною здатністю 2 Мп. Звичайно, в сучасних реаліях вихваляння 2-Мп сенсора може здатися знущанням, але давайте не забувати, що ми говоримо про кнопкові телефони, де діють зовсім інші правила. І, порівняно з багатьма конкурентами, цей гаджет справді вміє робити дуже якісні знімки.

Але він має й інші переваги. Philips Xenium E590 – яскравий представницький відмінний кнопковий телефон з потужним акумулятором 2023 року. Тут встановлена ​​ємна батарейка на 3100 мАг, якої вистачить майже на два місяці роботи в режимі очікування та довгі години розмов. А яскравий 3,2-дюймовий екран дозволить оцінити щойно зроблені фотографії. Меломани отримають якісні динаміки для відтворення музики у форматі MP3 і підтримку карт пам’яті до 16 Гбайт для її зберігання. Якщо ж власні динаміки телефону вас не влаштують, ви завжди можете послухати музику через Bluetooth або через 3,5 мм аудіовихід.

Загалом, Philips Xenium E590 – це саме той універсальний варіант, який зможе задовольнити практично будь-якого користувача, що він шукав би в кнопковому телефоні. Єдина проблема в тому, що подібна універсальність неможлива без підвищення ціни гаджета, і коштує цей апарат дуже багато.

Коли акумулятор на першому місці – BQ 2817 Tank Quattro Power

  • Екран: 2,8 дюйми, 320х240 пікселів
  • Акумулятор: 5000 мАг

Якщо найсильніша сторона Philips Xenium E590 – універсальність, то BQ 2817 Tank Quattro Power створений для тих, кому важлива справді відмінна автономність. Надзвичайно ємний акумулятор на 5000 мАг не тільки робить його чудовим кнопковим телефоном, який довго тримає зарядку. Ви можете використовувати гаджет як паурбанк для зарядки інших мобільних пристроїв на зразок смарт-годин, навушників і навіть смартфонів.

Міцний і надійний корпус BQ 2817 Tank Quattro Power дозволяє не переживати за збереження телефону в будь-яких умовах і в будь-яку погоду, а відразу чотири слоти для СІМ-карт гарантують, що ви не залишитеся без зв’язку, де б ви не знаходилися. Та й сам телефон, на наш погляд, чудово підійде любителям довгих походів та подорожей. Стануть в нагоді в них і FM-радіо, і відразу два великі і яскраві ліхтарики. Правда, і вага в нього зовсім немаленька – 237 р.

Для справді важких умов роботи – teXet TM-521R

  • Екран: 2,4 дюйми, 320х240 пікселів
  • Акумулятор: 2500 мАг

До речі, про тяжкі умови експлуатації. Якщо ви дійсно не хочете переживати за збереження свого гаджета, придивіться до TEXET TM-521R. Телефон надійно захищений за стандартом IP69K. А це означає, що він витримає не тільки пил та купання під водою, але й переживе пряме влучення гарячого струменя води під високим тиском. А для того, щоб зарядка пристрою не стала для вас проблемою, він оснащений роз’ємом USB Type-C і сумісний з адаптерами живлення сучасних смартфонів.

teXet TM-521R оснащується 2,4-дюймовим екраном зі стандартною для таких моделей роздільною здатністю 320х240 пікселів. На задній панелі знаходиться великий і гучний динамік, який можна використовувати, наприклад, для відтворення музики або FM-радіо. Причому в останньому випадку підключати навушники до нього не потрібно. Є тут і вже традиційні два слоти для SIM-карт.

Для любителів селфі – Nokia 230 Dual Sim

  • Екран: 2,8 дюйми, 320х240 пікселів
  • Акумулятор: 1200 мАг

Робити селфи люблять не лише власники дорогих смартфонів, а й користувачі звичайних мобільних телефонів. Спеціально для таких людей Nokia випустила телефон Nokia 230 Dual Sim з дуже непоганою фронтальною камерою з роздільною здатністю 2 Мп, переднім світлодіодним спалахом та спеціальною кнопкою для режиму селфі. А за допомогою додатків для популярних соціальних мереж ви зможете легко поділитись себешками з іншими людьми.

Така сама 2-Мп камера, до речі, знаходиться і на спинці телефону, а сам гаджет виглядає надзвичайно елегантно. Крім цього, в ньому встановлені 2,8-дюймовий QVGA-дисплей і акумулятор на 1200 мАг. Звичайно, особливо ємним його не назвеш, але можливість самостійної заміни батареї нівелює цей недолік. Ви без проблем зможете продовжити час автономної роботи гаджета просто поставивши в нього запасний акумулятор.

Музика у кишені – BQ 2842 Disco Boom

  • Екран: 2,8 дюйми, 320х240 пікселів
  • Акумулятор: 4000 мАг

Про те, що BQ 2842 Disco Boom розроблений спеціально для меломанів, говорить сама назва цього телефону. І зовнішність у нього відповідна: два великі динаміки, здається, займають усю задню панель гаджета. Щодо музики, то її можна зберігати на карті пам’яті ємністю до 32 Гбайт, а можна і слухати через FM-радіо.

Ну і, звичайно, тут встановлений ємний акумулятор на 4000 мАг. А використовувати його можна в тому числі і як пауербанк, заряджаючи будь-яку мобільну електроніку, будь то навушники, розумний годинник або смартфони.

Коли камера не потрібна – BQ 2432 Tank SE

  • Екран: 2,8 дюйми, 320х240 пікселів
  • Акумулятор: 2500 мАг

Камера в телефоні – це не завжди добре, а на деяких режимних об’єктах використання таких гаджетів взагалі знаходиться під суворою забороною. Але кнопковий телефон з потужним акумулятором без камери BQ 2432 Tank SE відмінно підійде не тільки військовослужбовцям та працівникам режимних підприємств, а й простим людям похилого віку. Все завдяки великим кнопкам, що легко читаються, міцному корпусу і яскравому 2,4-дюймовому екрану, зображення на якому чітко видно навіть у сонячну погоду.

Є телефон і ємний акумулятор на 2500 мАч, якого вистачає на 45 годин розмов. Потужний ліхтарик висвітлить вашу дорогу в темряві, а два слоти для SIM-карток дозволять розмежувати контакти на особисті та службові. При цьому сам телефон коштує зовсім небагато навіть для простої дзвонилки і по кишені будь-якому користувачеві.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.