ТОП-3 очікуваних смартфонів у 2023 році

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Що сказати ми живемо в епоху технологій, і наш розумний помічник смартфон став великою необхідністю в нашому житті. Хочу надати вам вашій увазі 3 новинки смартфонів, які підкорять нашу увагу.

НОВИНКА ОТ APPLE

iPHONE 15

Так що вірте чи ні, тепер є маса інформації про iPhone 15, про яку вам потрібно знати, перш ніж стрибати і купувати iPhone 14.

Хочу поділитися з вами всім подробиці про iPhone 15, деякі з вас буде говорити, що iPhone 15 навіть не в наших руках, а ти вже говориш про iPhon 15.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Я можу вам сказати що ви далекі від істини Apple вона працює над багатьма зі своїх продуктів розвиваючи та вдосконалюючи їх.

Так що давайте поговоримо про деякі специфікації iPhone 15 та змін, які ми очікуємо побачити.

З великих змін буде стосуватися дизайн iPhone 15, протягом останніх 10 років вони дотримувалися правил дизайну, зараз вони хочуть зробити щось нове і iPhone 15 буде першим, хто отримає це новий дизайн.

Камера iPhone 15 може отримати оновлення з модулем основної камери на 48 Мп, із 10-кратним перископічним зумом. Швидше за все, можуть прокачати макро, покращать кіноефект новими фішками та додадуть зручностей до основної камери.

Давно не оновлювали фронтальну камеру, адже на iPhone вона один із найважливіших елементів. Тож чекаємо на покращення якості зйомки на передню камеру. Можливо, додадуть зйомку 8К на основну камеру.

Що сказати про акумулятор поки що складно. Ми сподіваємося, що Apple покращить батарейку, з року в рік вони це роблять поступово. Будемо сподіватися на зміни на краще.

Щодо процесора: чекаємо або оновленого A17, або використання M1. На останнє цікаво було б подивитися, тому що процесор дуже потужний і iPhone на ньому буде одним із найпродуктивніших у світі, адже потенціал М1 досі розкритий лише на половину.

Будемо сподіватися, що iPhone 15 вийде вже у вересні 2023 року. 

Новинка от Samsung

SAMSUNG GALAXY S23 ULTRA

Серія Samsung Galaxy S давно є найважливішою у світі Android.

Ця лінійка традиційно з’являється на початку року і стає однією з перших серед пристроїв на новому процесорі. Цього року перед нею буде багато інших пристроїв, але вже зараз я можу сказати про неї щось цікаве.

Свіжі подробиці про характеристики найпотужнішого смартфона з лінійки, Samsung Galaxy S23 Ultra.

S23 Ultra зможе похвалитися 6,8-дюймовим динамічним AMOLED QHD+ дисплеєм із вбудованою 40 Мп селфі камерою, а на задній панелі буде встановлена ​​200 Мп основна камера та три додаткові модулі. У смартфон розмістять ультра потужний чіпсет Snapdragon 8 Gen 2. Також за останньою інформацією, флагман отримає підтримку швидкої зарядки на 45 Вт і значний акумулятор, ємність якого поки невідома.

Крім того, нова модель матиме 12 ГБ оперативної пам’яті, що дозволить користувачам перемикатися між кількома програмами без будь-яких пауз. Його внутрішнє сховище може становити 128 ГБ, що дозволить користувачам зберігати важкий контент, такий як ігри, відео, пісні та багато іншого, не переймаючись проблемою нестачі місця.

Samsung Galaxy S23 Ultra – це ідеальне поєднання функціональності та стилю. Це буде легка, витончена та елегантна модель, доступна у різних кольорах.

НОВИНКА ОТ XIAOMI

XIAOMI 13, XIAOMI13 PRO

Xiaomi провела велику роботу і показала багато всього нового.

Обидва смартфони отримали AMOLED-дисплеї з частотою відображення зображення до 120 Гц, з підтримкою HDR10+ та яскравістю 1200 ніт (типове значення) або 1900 ніт у максимумі. Відмінності у розмірі: у 13 це 6,36-дюймовий екран при роздільній здатності 1080 × 2400 пікселів, а у 13 Pro — 6,73-дюймовий при 1440 × 3200 пікселів. У «прошки» точно є захист у вигляді загартованого скла Corning Gorilla Glass Victus, а чим захищений екран звичайного 13, невідомо. Також тільки 13 Pro отримав LTPO-шар дисплея, що дозволяє з високою точністю налаштовувати частоту оновлення зображення.

Xiaomi 13 Pro отримав батарею ємністю 4820 мА·год, яка завдяки фірмовому чіпу Surge G1 підтримує швидке заряджання потужністю 120 Вт і бездротове заряджання потужністю 50 Вт. Відзначимо наявність стереодинаміків Dolby Atmos з підтримкою Dolby Head, і інфрачервоного модуля.

Xiaomi потрапила в яблучко зі своїми Xiaomi 13 та 13 Pro. Вони залишаються найпопулярнішими телефонами.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.