У всіх моделях iPhone 15 можуть з’явитися отвори для селфі-камер замість «чубчика»

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Apple має намір використовувати дисплеї з отворами для селфі-камер у всіх чотирьох моделях серії iPhone 15. Зараз така схема застосовується лише для двох варіантів – Pro-версій останнього покоління.

Як повідомляє видання The Elec, у порівнянні з «чубчиками» це забезпечує більшу корисну площу екрану. Моделі Pro та Pro Max мають виріз Dynamic Island, а в серії iPhone 15 його отримають усі варіанти, включаючи найдоступніший.

За даними The Elec, Samsung Display вже закупила цього місяця у компанії Philoptics додаткове обладнання для лазерного травлення, призначеного для нарізки отворів у панелях, які поставлятимуть Apple.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У вересні минулого року цей виробник дисплеїв, що постачає OLED-панелі Apple, придбав більше виробничого обладнання різного призначення, ніж планувалося, у компаній AP System і HB Solution – у зв’язку з вищим попитом на iPhone 14 Pro Max, ніж очікувалося спочатку.

За наявними даними, у майбутній серії Apple не використовуватиме технологію Face ID, приховану під екраном. Зважаючи на все, вона буде застосовуватися в моделях наступних поколінь.

Як повідомляє The Elec, Samsung вже використовує приховані під дисплеєм модулі для своїх смартфонів преміум-класу – замість застосування дисплеїв із традиційними для смартфонів бюджетного та середнього рівня вирізами.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.