Samsung Galaxy S23 Ultra показали у всіх кольорах та з усіх боків

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За рендерами базового Galaxy S23 в мережі з’явилися якісні зображення топової Ultra-версії. Портал Niewemobiel показав, як виглядатиме Galaxy S23 Ultra, продемонструвавши флагманський смартфон з різних боків та у всіх передбачуваних кольорах.

За наявною інформацією, Galaxy S23 Ultra буде доступний у чотирьох кольорах: Phantom Black (чорний), Cotton Flower (золотистий), Botanic Green (зелений) та Misty Lilac (рожевий). Як і на попередніх рендерах від інших джерел смартфон візуально не відрізняється від свого попередника Galaxy S22. У нього буде кутова форма корпусу, як у апаратів серії Galaxy Note, злегка вигнутий з боків екран, вбудований стілус S Pen і набір з об’єктивів, що окремо стоять, ззаду.

Згідно з відомими даними, очікувати кардинальних змін порівняно з попередньою моделлю не варто. Основний наголос буде зроблено на покращенні фото- та відеоможливостей: для цього новинку оснастять 200-мегапіксельною тильною камерою. Крім того, можна очікувати топове залізо, включаючи флагманський процесор Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2. Версії на базі Exynos, зважаючи на все, цього року не буде.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Презентація серії Galaxy S23 запланована на 1 лютого. Разом зі смартфонами можуть презентувати інші гаджети.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.