iPhone 16 Pro отримає від 256 ГБ до 2 ТБ пам’яті, USB-C та 48-мегапіксельну камеру

Відомий інсайдер під ніком LeaksApplePro, який має власних інформаторів та контакти серед розробників, опублікував деякі подробиці про iPhone 16 Pro.

Він попередив, що до запуску ще багато часу, протягом якого можуть бути внесені різні зміни, проте на даний момент інженери Apple мають наступне бачення смартфона.

По-перше, LeaksApplePro вважає, що iPhone 16 Pro не буде безпортовим. Він отримає порт USB-C, який з’явиться у iPhone 15 Pro цього року. По-друге, iPhone 16 Pro отримає мінімальний обсяг пам’яті 256 ГБ, а максимальний становитиме 2 ТБ. По-третє (хоча це може й змінитись), Apple не планує зміни цін у порівнянні з iPhone 15 Pro, який подорожчає щодо iPhone 14 Pro.

Він додав, що Apple продовжить покращувати камеру, проте роздільна здатність основного датчика, як і раніше, дорівнюватиме 48 Мп, а Apple займатиметься поліпшенням програмного забезпечення.

LeaksApplePro першим точно повідомив подробиці про нові iPad Pro і Apple TV, однокристальну систему Apple M2, а також про моделі, які зняли з виробництва після анонсу iPhone 14.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.