Categories: Смартфони

Різниця в реальній ціні Galaxy S9 Plus і iPhone X шокує кожного

Share

Пару днів тому в усьому світі, включаючи Україну, стартував продаж флагманського смартфона Samsung Galaxy S9 +, оснащеного передовим технічним оснащенням, яке зараз дозволяє йому називатися самим просунутим мобільним пристроєм серед усіх аналогів на базі операційної системи Android. Експерти з ресурсу Tech Insights провели повне порівняння реальних цін цього телефону і його головного конкурента – Apple iPhone X, після чого прийшли до незвичайного висновку.

Експерти запевняють, що різниця в реальній ціні Samsung Galaxy S9 + і Apple iPhone X повалить в шок будь-кого. Справа в тому, що комплектуючі для флагмана південнокорейської корпорації обходяться виробникові в $379, тоді як американському бренду доводиться віддавати $389, тобто всього на $10 більше.

Проте, купити Samsung Galaxy S9 + в Україні можна за 31 999 гривень, тоді як Apple iPhone X продають за 35 999 гривень. В обох випадках мова йде про базовій модифікації з 64 ГБ постійної флеш-пам’яті. З цього випливає, що різниця в ціні двох мобільних пристроїв, конкурентів один одного, становить цілих 4 000 гривень. Саме стільки покупцям «яблучного» телефону переходиться переплачувати просто так, тому як насправді ціна двох телефонів відрізняється всього на ($10).

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо говорити про ціни в США, то там різниця в ціні двох телефонів менша. Флагман Apple iPhone X продають за $999, тоді як Samsung Galaxy S9 + за $840. Виходить, що покупці переплачують $159. У будь-якому випадку, така цифра просто шокує, тому як «яблучна» корпорація нахабно завищує цінник неймовірно сильно, змушуючи переплачувати не $10, а в два десятка разів більше.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

За 33 роки встиг зібрати невелику колекцію гаджетів Apple, обзавестися кількома лімітованими консолями. На "iTechua" ділюся виключно найкращими пропозиціями на придатні девайси, якими користуюся сам.

View Comments

  • Бля, ну автор посту звісно маладец)
    Суть еплу якраз в тому щоб і завищувати цінник задля яблучка ззаду. Всі користувачі прекрасно знають на що йдуть. Так було завжди. Але чому автора тільки зараз це почало хвилювати то дивно

Опублікував
Митник Михайло
  • Останні записи

    Всі iPad Pro 2024 року отримають найкращі OLED-дисплеї на ринку

    Глава аналітичної компанії Display Supply Chain Consultants Росс Янг заявив, що майбутні флагманські планшети Apple…

    30.04.2024

    Камера iPhone 16 Pro отримає п’ять основних оновлень, включаючи 6-кратний телеоб’єктив

    Майбутній випуск висококласних флагманів Apple, iPhone 16 Pro і 16 Pro Max, викликає значний ажіотаж,…

    29.04.2024

    Meizu 21 Note з камерою на 50 Мп показали на живих фотографіях

    Незважаючи на заяву компанії Meizu про вихід з бізнесу смартфонів, в мережі з'явився ще один…

    29.04.2024

    “Київстар” змінює тарифи: які будуть оновлені

    Мобільний оператор "Київстар" анонсував зміни у 2-х своїх тарифах. Оновлення стосуються домашнього інтернету в рамках функції Суперсила.…

    29.04.2024

    HTC випустить новий смартфон на Snapdragon 7 Gen 3 (фото)

    Смартфони HTC давно перестали бути масовими, але зникати з ринку не збираються. У Geekbench засвітилася…

    29.04.2024

    iOS 18 стане найбільшим оновленням для iPhone

    За чутками, iOS 18 стане найбільшим оновленням для iPhone, в якому Apple інтегрує штучний інтелект…

    29.04.2024