Samsung прокачала можливості камери у своїх смартфонах за допомогою Galaxy Buds та Galaxy Watch

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
Південнокорейський виробник гаджетів Samsung представив масштабні оновлення програмного забезпечення для навушників Galaxy Buds2 Pro і годинників Galaxy Watch5/Watch4. Вони зосереджені на розширенні можливостей зйомки на смартфоні.

Власники Galaxy Buds2 Pro зможуть записувати звук у форматі 360 ° під час зйомки відео. А під час перегляду такого контенту глядач зможе відчути себе у центрі подій.

Ця функція використовує протокол Bluetooth LE Audio, який забезпечує бінауральний запис за допомогою одночасно лівого та правого мікрофонів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Варто відзначити, що функція запису звуку на 360° поки що доступна тільки на Galaxy Z Flip4 і Galaxy Z Fold4, оскільки інші смартфони бренду не підтримують Bluetooth LE Audio. Ймовірно, пристрої серії Galaxy S23 також матимуть підтримку нової технології.

З виходом оновлення для смарт-годин у Galaxy Watch4 та Galaxy Watch5 з’явиться функція масштабування у програмі Camera Controller. Як випливає з назви, це дозволить керувати зумом камери смартфона за допомогою безелю, що обертається.

Обидві прошивки будуть доступні для завантаження в лютому.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.